to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Łukasz

to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości

Post autor: ~Łukasz »

https://biznes.onet.pl/uciekna-miliardy- ... rasa-detal

To nie jest żaden premier, to nie jest rząd. Zbiorowisko bałaganiarzy i chwalipiętów.
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości

Post autor: dzibar »

to nie zbiorowisko bałaganiarzy i chwalipiętów tylko ignorantów i ludzi złej woli, którzy dorwali się do władzy i nie robią nic dobrego poza chęcią stworzenia dobrego wrażenia.
Żeby na każdym kroku popełniać błędy i utrudniać ludziom życie to trzeba naprawdę się o to mocno starać, albo po prostu zajmować nie tym czym powinni.
Gdyby działali spójnie i koncentrowali się nie byłoby takich wpadek, ale tu bardziej liczy się utrzymanie stolka niz dobro spoleczne i efekt jest widoczny ( w moim mieście też)
Dzidka
~Łukasz

adminie

chcę wysłać odpowiedź związaną z powyższą wypowiedzią użytkownika \"dzibar\", ale niestety - nie mogę. Nie używam żadnego wulgaryzmu, ani nawet pojęcia i.diota, a i tak nie chce mi przejść odpowiedź.

Dlaczego?
~Łukasz

dzibar
w zasadzie to brak jednego, na tyle precyzyjnego pojęcia, które niosłoby w swej treści określenie jakości rządów obecnego rządu. Można używać różnych zamienników, synonimów, a i tak nie da się właściwie określić tych rządów.

No chyba że coooooool

he he he
~Łukasz

czy c-udzysłów jest niepoprawny politycznie?

~perkoz

Post autor: ~perkoz »

znów wszystko przeciwko wam, bidulki...
ODPOWIEDZ