https://biznes.onet.pl/uciekna-miliardy- ... rasa-detal
To nie jest żaden premier, to nie jest rząd. Zbiorowisko bałaganiarzy i chwalipiętów.
to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości
to nie zbiorowisko bałaganiarzy i chwalipiętów tylko ignorantów i ludzi złej woli, którzy dorwali się do władzy i nie robią nic dobrego poza chęcią stworzenia dobrego wrażenia.
Żeby na każdym kroku popełniać błędy i utrudniać ludziom życie to trzeba naprawdę się o to mocno starać, albo po prostu zajmować nie tym czym powinni.
Gdyby działali spójnie i koncentrowali się nie byłoby takich wpadek, ale tu bardziej liczy się utrzymanie stolka niz dobro spoleczne i efekt jest widoczny ( w moim mieście też)
Żeby na każdym kroku popełniać błędy i utrudniać ludziom życie to trzeba naprawdę się o to mocno starać, albo po prostu zajmować nie tym czym powinni.
Gdyby działali spójnie i koncentrowali się nie byłoby takich wpadek, ale tu bardziej liczy się utrzymanie stolka niz dobro spoleczne i efekt jest widoczny ( w moim mieście też)
Dzidka
adminie
chcę wysłać odpowiedź związaną z powyższą wypowiedzią użytkownika \"dzibar\", ale niestety - nie mogę. Nie używam żadnego wulgaryzmu, ani nawet pojęcia i.diota, a i tak nie chce mi przejść odpowiedź.
Dlaczego?
chcę wysłać odpowiedź związaną z powyższą wypowiedzią użytkownika \"dzibar\", ale niestety - nie mogę. Nie używam żadnego wulgaryzmu, ani nawet pojęcia i.diota, a i tak nie chce mi przejść odpowiedź.
Dlaczego?
dzibar
w zasadzie to brak jednego, na tyle precyzyjnego pojęcia, które niosłoby w swej treści określenie jakości rządów obecnego rządu. Można używać różnych zamienników, synonimów, a i tak nie da się właściwie określić tych rządów.
No chyba że coooooool
he he he
w zasadzie to brak jednego, na tyle precyzyjnego pojęcia, które niosłoby w swej treści określenie jakości rządów obecnego rządu. Można używać różnych zamienników, synonimów, a i tak nie da się właściwie określić tych rządów.
No chyba że coooooool
he he he
czy c-udzysłów jest niepoprawny politycznie?
znów wszystko przeciwko wam, bidulki...
Oprócz to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości - HYdE PaRK przeczytaj również:
Apel do mediów
Ze szczególna dedykacją
Potrzebuję pomocy finansowej
Nie ma BOLKA zdaniem Sądu
gdzie ci durnie, którzy tak zachwalali rząd po-psl?
Tajemnicza sprawa
szukasz pracy w zawodzie pracownika socjalnego? zapraszam do rozmów :)
DYSKRYMINACJA
zrozpaczona matka błaga o pomoc
i kto tu wymaga resocjalizacji?
Strach się bać
Związki zawodowe wszystkich pracowników pomocy społecznej.
kapitalne pytanie i niezła zabawa
jakoś nigdy nie wierzyłem temu rządowi
SZOK
Gdzie moge zlozyc skarge na Opieke Spoleczna a doklanie\"OPIEKUNKE\"