Tom, de Charette...

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
Krysia1
Praktykant
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Tom, de Charette...

Post autor: Krysia1 »

Wydałam info o przyznaniu bonu energetycznego, zrobiłam listę wypłat i osoba nie odebrała pieniędzy z kasy... Jest w areszcie za granicą i napisała pismo do nas w tej sprawie że chce dostać te pieniądze ale nie ma konta... Co teraz? Jakaś decyzja, pismo? Jest koniec roku i nie wiem też jak pod kątem finansowym... Musimy je zwrócić do końca roku do UW? Czy mają czekać na niego jak wyjdzie, kiedy wyjdzie... To poza Polską więc jakieś pismo do Zakładu Karnego? Czy co w ogóle robić? :?
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

Re: Tom, de Charette...

Post autor: jasiak »

ale skoro nie zamieszkuje na terenie RP..., czy wyjechał na wczasy za granicę i tam odwalił numer i go przymknęli
robiłaś weryfikację przed przyznaniem bonu ? jak chce pieniądze niech przyjdzie i odbierze ... masz określony czas wypłat bonu, nie odbiera no cóż raczej nie Twój problem
ODPOWIEDZ