Tom, de Charette...
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Tom, de Charette...
Wydałam info o przyznaniu bonu energetycznego, zrobiłam listę wypłat i osoba nie odebrała pieniędzy z kasy... Jest w areszcie za granicą i napisała pismo do nas w tej sprawie że chce dostać te pieniądze ale nie ma konta... Co teraz? Jakaś decyzja, pismo? Jest koniec roku i nie wiem też jak pod kątem finansowym... Musimy je zwrócić do końca roku do UW? Czy mają czekać na niego jak wyjdzie, kiedy wyjdzie... To poza Polską więc jakieś pismo do Zakładu Karnego? Czy co w ogóle robić? 

-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
Re: Tom, de Charette...
ale skoro nie zamieszkuje na terenie RP..., czy wyjechał na wczasy za granicę i tam odwalił numer i go przymknęli
robiłaś weryfikację przed przyznaniem bonu ? jak chce pieniądze niech przyjdzie i odbierze ... masz określony czas wypłat bonu, nie odbiera no cóż raczej nie Twój problem
robiłaś weryfikację przed przyznaniem bonu ? jak chce pieniądze niech przyjdzie i odbierze ... masz określony czas wypłat bonu, nie odbiera no cóż raczej nie Twój problem
Oprócz Tom, de Charette... - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Roczne Sprawozdanie GAZ Ref. VAT
Sprawozdanie Bon
sprawozdanie cas 2 półrocze - refundacja podatku vat
refundacja vat
Czyste powietrze-zaświadczenie
Wniosek o zwrot podatku vat
Dotacja
Zwrotu dotacji w OPS na koniec roku
bon energetyczny areszt śledczy
wniosek o VAT z gazu po terminie
Archiwum - refundacja podatku VAT
Bon energetyczny, a zgon wnioskodawcy.
SKO uchyliło decyzję odmowną wydaną w skutek uchybienia terminu na zgłoszenie źródła ogrzewania
Dodatek gazowy / niedochowanie terminu 30 dni od otrzymania faktury VAT
Za który rok dochody do wnisku o VAT?
Bon energetyczny