trojaczki

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
~8

Re: trojaczki

Post autor: ~8 »

Adam ewela też da radę bez twoich bezcennych rad typu matka musi być twarda, za to ja czytając twoje wypowiedzi mam wrażenie, że ty byś nawet nie dał rady zrobić tych dzieci bo o tym jak to się robi to ty chyba wiesz tylko teoretycznie, jak wszystko o czym piszesz
ewela powodzenia, dzieci podrosną i będzie też czasem ciężko ale inaczej, taki słodki ciężar, mam nadzieję, że uda ci się znaleźć fajną opiekunkę chociaż na chwile żeby cię wyręczyła
~8

Post autor: ~8 »

Adam ewela też da radę bez twoich bezcennych rad typu matka musi być twarda, za to ja czytając twoje wypowiedzi mam wrażenie, że ty byś nawet nie dał rady zrobić tych dzieci bo o tym jak to się robi to ty chyba wiesz tylko teoretycznie, jak wszystko o czym piszesz
ewela powodzenia, dzieci podrosną i będzie też czasem ciężko ale inaczej, taki słodki ciężar, mam nadzieję, że uda ci się znaleźć fajną opiekunkę chociaż na chwile żeby cię wyręczyła
~Adam

Post autor: ~Adam »

No to pomóżcie autorce finansowo.
~Anna

Post autor: ~Anna »

Może i pomożemy
A tobie Adam to psychiatra nie pomoże
Łyso ci forumowy cwaniaczku za dychę ?
~Adam

Nie bardzo. Mam włosy do ramion;)
~emilka

Post autor: ~emilka »

dobre ;) he, he ,bardzo dobre...z tymi włosami ;)
~Adam

;)
~!

Post autor: ~! »

Adaś, zamierzasz coś zmienić w swoim życiu?
jak pisze emilka - \" ,, ...he, he ,bardzo dobre...z tymi włosami ;) \"
~Adam

Zamierzam je lekko skrócić.
Poważny sprawa;)
~emilka

Post autor: ~emilka »

No co Ty ??? i co to za wyznanie w stronę Anny j/w ;)
Jestem poważnie zaniepokojona;) - tym pierwszym . Na wszelki wypadek pisz : [email protected]. I nie zgub;) !!
ODPOWIEDZ