trzynastka

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
~xy

trzynastka

Post autor: ~xy »

Pracuję od 01.07.13 do nadal, um.o pracę. W trakcie zatrudnienia wykorzystałam 2 dni opieki z art.188KP i 10 dni opieki na chorego ojca. Prosze mi podpowiedzieć czy należy mi sie trzynastka.
~beata

Re: trzynastka

Post autor: ~beata »

zachciało się patrzcie trzynastki a ludziom którzy opiekują się niepełnosprawnymi przez cały rok świątek piątek i niedzielę to tę jałmużnę w postaci świadczeń pielęgnacyjnych nasze nieroby tam na górze odebrali a tu się trzynastki zachciało ciesz się że robotę masz
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

cieszę się, że robotę mam, bo obibokiem nie jestem, a trzynastka mi się należy i już:) a ty dalej zazdrość. buhahahahah
ania
~xy

Post autor: ~xy »

Beata, nie ja Ci zabrałam więc sie nie czepiaj!! Z pretensjami to do tych wyżej, ja jestem zwykłym pracownikiem, który grzecznie pyta czy coś się należny czy nie za taki przepracowany czas. Może ktoś się konkretnie wypowie??
~loko

Post autor: ~loko »

obawiam się że nie masz przepracowanego pół roku - ponieważ 2 dni opieki i te 10 - odlicza się
ODPOWIEDZ