Tusk olewa PO
Re: Tusk olewa PO
Ares, szanuję to co mówisz, ale wybacz, nie masz racji. Jestem na forum od 8 lat i wiem, jakie ciągotki mają główni użytkownicy. Nie wszystko piszą, ale nie muszą.
W sumie mam to w tyle. Stwierdzam tylko fakty i nie mam ochoty nic zmieniać. Sami się pozagryzają. Mściwe zołzy.
do wera..
strasznie się boję brrrr.... spróbuj mi coś zrobić!!! skopiuję sobie twoje straszenie "uczciwy człowieku" i wykorzystam, jak dostanę nerwicy w wyniku tropienia mojej nieuczciwości (zrzucisz się na rentę dla mnie?)
W sumie mam to w tyle. Stwierdzam tylko fakty i nie mam ochoty nic zmieniać. Sami się pozagryzają. Mściwe zołzy.
do wera..
strasznie się boję brrrr.... spróbuj mi coś zrobić!!! skopiuję sobie twoje straszenie "uczciwy człowieku" i wykorzystam, jak dostanę nerwicy w wyniku tropienia mojej nieuczciwości (zrzucisz się na rentę dla mnie?)
A kto cię matole starszy poza tobą samym. To i sam sobie będziesz płacił rentę. Skąd biorą się takie tłuki jak ty? Dawniej produkowała ich PZPR i Moskwa a dzisiaj?
Moje kierownictwo w Moskwie z niepokojem patrzy na kampanię wyborczą. Nie chce PiS.
Zareagujemy.
Zareagujemy.
vera_clara - czyżby kolejna reinkarnacja dzibarowatej? Wszyscy drżymy i się boimy. Wróg czyha i cały czas ją prześladuje.
Tutaj i tak będzie Rosja. Wykorzystamy to że uwaga UE jest skupiona na Grecji.
ja tu nie chcę Rosji. Ja tu chcę Białorusi. Tanie fajki, wóda, kartofle i mieszkanie. Więcej mi nie potrzeba.
Białoruś to nasz sojusznik. Przejdź na naszą stronę towarzyszu a to wszystko dostaniesz. Kobiety też u nas ładne.
Po co brać cudze, jak można mieć swoje? Już niedługo- pół roku i zbudujemy własną Białoruś.
Oprócz Tusk olewa PO - HYdE PaRK przeczytaj również:
Hejt dla PO!
czy Wy też tak macie, że Sygnity myli Wasze opsy?
Kto nas opluwa za granicą
Gdzie jest dzibar?
Czy Grecja dobrze zrobiła?
Komentarz z netu
Euro
Skąd pieniądze
Gdzie na wakacyjny urlop?
Znowu kompromitacja
Ewa kłamczucha
Kraśko manipulant
greckie nieroby
Powrót buty