Tusk olewa PO

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
czyżby

Re: Tusk olewa PO

Post autor: czyżby »

Ares, szanuję to co mówisz, ale wybacz, nie masz racji. Jestem na forum od 8 lat i wiem, jakie ciągotki mają główni użytkownicy. Nie wszystko piszą, ale nie muszą.
W sumie mam to w tyle. Stwierdzam tylko fakty i nie mam ochoty nic zmieniać. Sami się pozagryzają. Mściwe zołzy.

do wera..
strasznie się boję brrrr.... spróbuj mi coś zrobić!!! skopiuję sobie twoje straszenie "uczciwy człowieku" i wykorzystam, jak dostanę nerwicy w wyniku tropienia mojej nieuczciwości (zrzucisz się na rentę dla mnie?)
Ares30

Post autor: Ares30 »

Po czynach ich poznamy.
Zawsze można zrobić tak jak było w 2007.
do czyżby

Post autor: do czyżby »

A kto cię matole starszy poza tobą samym. To i sam sobie będziesz płacił rentę. Skąd biorą się takie tłuki jak ty? Dawniej produkowała ich PZPR i Moskwa a dzisiaj?
helena 2

Post autor: helena 2 »

A dzisiaj to są ich wnuki :)
Ares30

Moje kierownictwo w Moskwie z niepokojem patrzy na kampanię wyborczą. Nie chce PiS.
Zareagujemy.
betonowy

Post autor: betonowy »

vera_clara - czyżby kolejna reinkarnacja dzibarowatej? Wszyscy drżymy i się boimy. Wróg czyha i cały czas ją prześladuje.
Ares30

Tutaj i tak będzie Rosja. Wykorzystamy to że uwaga UE jest skupiona na Grecji.
betonowy

ja tu nie chcę Rosji. Ja tu chcę Białorusi. Tanie fajki, wóda, kartofle i mieszkanie. Więcej mi nie potrzeba.
Ares30

Białoruś to nasz sojusznik. Przejdź na naszą stronę towarzyszu a to wszystko dostaniesz. Kobiety też u nas ładne.
betonowy

Po co brać cudze, jak można mieć swoje? Już niedługo- pół roku i zbudujemy własną Białoruś.
ODPOWIEDZ