TW błąd
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
TW błąd
mam pytanie, wyslalismy do Urzędu Skarbowego TW i po przeanalizowaniu sutuacji i policzeniu wyszlo że jednak okres za ktory wyslalismy TW jest spłacony co teraz mozemy z tym zrobić ? 

Re: TW błąd
Napisz im, ze prosicie o wycofanie z egzekucji tyt nr z dnia i po sprawie. Krotko uzasadnij dlaczego, ze splacil albo ze zaszla pomylka. Oni sie tym specjalnie nie przejma a wrecz bedzie im to na reke tez tak mialam.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a masz moze wzor takiego pisma ?
Zwykle pismo bez artykulow i ceregieli.
Ja mialam taka sytuacje.
Kierownik MGOPS informuje, ze w dniu .... komornik sadowy wyegzekwowal od dluznika.....i przekazal na konto tut. osrodka kwote... . Kwota stanowi splate zadluzenia z tyt. wyplaconych swiadczen z FA za okres wskazany w tytule wykonawczym przekazanym do Panstwa nr z dnia.... W zwiazku z powyzszym zwracam sie z prosba o wycofanie w/w tytuku wykonawczego z egzekucji administracyjnej.
Ja mialam taka sytuacje.
Kierownik MGOPS informuje, ze w dniu .... komornik sadowy wyegzekwowal od dluznika.....i przekazal na konto tut. osrodka kwote... . Kwota stanowi splate zadluzenia z tyt. wyplaconych swiadczen z FA za okres wskazany w tytule wykonawczym przekazanym do Panstwa nr z dnia.... W zwiazku z powyzszym zwracam sie z prosba o wycofanie w/w tytuku wykonawczego z egzekucji administracyjnej.
Oprócz TW błąd - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
osoby na utrzymaniu dłuznika
Najpierw uchylić decyzję ratalną czy wysłać upomnienie?
rozliczanie wpłat Nemezis
prawo jazdy
koordynacj
Klauzula o skierowaniu TW do egzekucji
usunięcie tw w sygnity
zapytanie
kurator
Szkolenie z egzekucji
zabranie prawa jazdy
Gdy ściągnięte odsetki przekraczają ....
jak robicie?
dodawanie do BIG sygnity
Decyzja zmieniająca decyzję o zwrocie dla dłużnika
wycofanie TW