Kobieta w poprzednim okresie zasiłkowym pobierała św.piel., zasiłek piel. oraz dodatek do kszt. i rehab. na syna. skończyło się orzeczenie.kolejne dostał już bez możliwości pobierania św.piel. więc na ten okres zasiłkowy kobieta dostała tylko zasiłek piel. i dodatek na kszt. i rehab. odwołała się od tego nowego orzeczenia (dnia 02.12.2014 r.) - wczoraj przyniosła odpowiedz- uchylenie zaskarżonego orzeczenia w całości z dnia 16.01.2015 r.
I teraz wszystko od początku nowego okresu Pani musi pozwracać tak? czy jednak skoro posiedzenie w sprawie odwołania było w dniu 16.01.2015 i wtedy uchylili całe orzeczenie-to może dopiero od lutego jej sie nie należy to wszystko?
ratunku. w związku z całą tą sprawą byłam u mecenaski i powiedziała, że mam napisać DECYZJĘ o zawieszeniu wypłaty świadczeń na podst. art. 97 par. 1 pkt 4. czy powinnam tak zrobic? czy to samo tylko ze nie decyzją a POSTANOWIENIEM??? bo ja żadnego postępowania nie wszczynałam jak ona mi napisała w oświadczeniu zeby uchylic decyzje. a teraz bedziemy czekac az sie odwoła do sądu i na wyrok. co mam teraz zrobić ?????