umieszcanie w DPS prywatnym
umieszcanie w DPS prywatnym
czy możemy umieszczać osoby w prywatnych DPS i czy odpłatność za pobyt w DPS prywatnym musi być ogłoszona w dzienniku urzędowym
Re: umieszcanie w DPS prywatnym
my nie umieszczamy w prywatnych dps. Bo jak umieścimy to kto będzie płacić odpłatnosc?
czy gmina nie może dopłaca do prywatnego domu pomocy społecznej
u nas w małopolskim przyszły pisma z uw,że nie można kierować do prywatnych dps-ów.
pani Elu.
To dyskryminacja.
Skierują sprawę do sądu i możecie przegrać.
Wiem, że przegracie, ale piszę: \"mozecie\" bo wyroki sądów, jak wyroki Boskie, niezbadane są.
Pozdrawiam.
To dyskryminacja.
Skierują sprawę do sądu i możecie przegrać.
Wiem, że przegracie, ale piszę: \"mozecie\" bo wyroki sądów, jak wyroki Boskie, niezbadane są.
Pozdrawiam.
To nie żadna dyskryminacja,uważają że prywatne domy pomocy społecznej to tylko nazwa potoczna. Jak się wejdzie w rejestry wojewody żadna taka placówka nie jest domem pomocy społecznej tylko zakładem np. leczniczym itp. A do takiego zakładu zgodnie z ustawą nie mozna kierować. W naszej gminie są trzy zakłady prywatne zwane potocznie prywatnymi dps, ale są to zakłady op.lecznicze
pierwsze słyszę o takich pismach.... a poza tym na jakiej to podstawie? czyjeś widzi mi się?
Oprócz umieszcanie w DPS prywatnym - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
dofinansowanie do dps
Zespół Interdyscyplinarny
Dyrektor DPS - jakie wymogi??
szpital a dps
REGULAMIN DPS na wzór PILNEEEE
likiwdacja depozytu
dłużnicy
Wolne miejsce
art. 107 ust. 4
odpłatność za dps
Błagam o pomoc finansową
deczyja