Umowa o pracę a delegaja

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
opssss

Umowa o pracę a delegaja

Post autor: opssss »

Czy asystent zatrudniony na umowę o prace musi mieć zwrot za dojazdy do klientów ? Jak to jest uregulowane u Was ?
lucek1

Re: Umowa o pracę a delegaja

Post autor: lucek1 »

ja mam ryczałt, przyznany na swoj samochód w kwocie 250 zł
opssss

Post autor: opssss »

Lucek 500 zł to ja mam na rok dla wszystkich pracowników.Pytam,czy są asystenci, którzy nie maja zwrotu kosztów na dojazdy .
polkaaa

Post autor: polkaaa »

Jakie przepisy prawne regulują, to że przysługuje zwrot???....Proszę o pomoc.....Jestem zatrudniona na umowę o pracę....miałam dotychczas zwrot kosztów za dojazdy, ale ostatnio moj Kierownik się zastanawia.....
róża

Post autor: róża »

Hej to jeżeli twój kierownik się zastanawia a na pewno były to nędzne pieniądze które i tak nie wystarczyły na pokrycie całych środków na twój dojazd do klientów To niech jeździe sam do klientów a tobie radzę zmienić pracę.Nie możemy prosić się o wszystko przy taki niskich pensjach.
Asystenci trochę ambicji - większośc z was ma wyższe wykształcenie a traktowani jesteście jak pracownicy najgorszej kategorii.
ODPOWIEDZ