umowa z rodziną poza terenem ośrodka - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 paź 2008, 11:48

jak postępujecie, w sytuacji gdy osoby zowiązane do odpłatności za pobyt w DPS zamieszkują na terenie innego województwa?, chodzi mi o podpisanie umowy
~OLA

Napisano: 03 paź 2008, 11:01

mam dodatkowe pytanko: co z osobami mieszkającymi poza granicami RP??? w jaki sposób rzeprowadzić z nimi wywiad alimentacyjny????, czy jest jakas instytucja łącznikowa do której moglibyśmy się zgłosić z prośbą o przeprowadzenie wywiadu u osob zobowiązanych?????
JESLI KTOŚ ZNA TAKĄ TO PROSZĘ O PODANIE
~XXXX

Napisano: 27 sty 2009, 22:14

Mam również taki problem,dzieci są poza granicami kraju a
matka wystąpiła z wnioskiem o umieszczenie w DPS o wysokim standarcie informując,ze obecnie dzieci nie mogą przyjechać podpisać umów ponieważ nie mają urlopów ale się zgadzają na pokrycie pełnej odpłatności za jej pobyt.Nie wierzę w słowa,dla
mnie liczy się umowa zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Proszę o pomoc,co robić w takie sytuacji
~Yene

matka wystąpiła z wnioskiem o umieszczenie w DPS o wysokim standarcie informując,ze obecnie dzieci nie mogą przyjechać podpisać umów ponieważ nie mają urlopów ale się zgadzają na pokrycie pełnej odpłatności za jej pobyt.Nie wierzę w słowa,dla
~Yene

~Yene

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x