umowy najmu

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Gosia1979
Referent
Zajmuję się: DM
Kontakt:

umowy najmu

Post autor: Gosia1979 »

Witam.
Mam takie pytanie czy kserujecie do wniosku umowę najmu? Czy tylko do wglądu, przy składaniu wniosku że takowa istnieje?
Knapa
Starszy referent
Zajmuję się: Dm
Kontakt:

Re: umowy najmu

Post autor: Knapa »

tak, robię xero.
Gosia1981
Referent

Post autor: Gosia1981 »

art. 7 ust. 1 Do wniosku dołącza się deklarację o dochodach gospodarstwa domowego za okres 3miesięcy kalendarzowych poprzedzających dzień złożenia wniosku oraz inne niezbędne dokumenty.
Ja również biorę kserokopię umowy najmu, aktu notarialnego.
sylwia1
Praktykant
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne
Kontakt:

Post autor: sylwia1 »

Czy bierzecie umowy przy każdym wniosku czy nie bierzecie jeśli mamy już ją w aktach?
kamos90
Starszy referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
Kontakt:

Post autor: kamos90 »

ja za każdym razem biorę, czy już był czy nie
Gosia1981
Referent

Post autor: Gosia1981 »

kamos90 pisze: 28 kwie 2021, 11:53 ja za każdym razem biorę, czy już był czy nie

Ja również za każdym razem proszę o dołączenie umowy najmu-oczywiście jeżeli chodzi o mieszkania w zasobach prywatnych, żeby wiedzieć w co jest wyposażone mieszkanie i przeliczyć do stawek gminnych
Krwawa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Krwawa »

Jest taka zasada: nowy wniosek - nowa sprawa. Wszystko zbieramy od początku, co nie jest złe, bo nie raz tak miałam, że między jednym a drugim wnioskiem sytuacja zmieniała się diametralnie (np. mieszkanie zostało przepisane na kogoś innego itp.).
ODPOWIEDZ