kto wystawia tytuły wykonawcze a kto powołując się na rozporządzenie z października nie wystawia upomnień?
ktoś dowiadywał się dalej? (byłam na szkoleniu, gdzie sama szkoląca nie potrafiła odp. jej zdaniem można się powołać ale radziła upewnić się gdzieś)
upomnienia
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
Re: upomnienia
upewniałam sie-dzwoniąc do wszystkich US gdzie wysyłam TW- zdania są podzielone jak i wszędzie - jedni przyjmuja bez UP drudzy nie 

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja wystawiam bo jak byłam na szkoleniu to Pan powiedział że nas to rozporządzenie nie obowiązuje
no i co jak nie wyśle upomnień to zarzut że nie ściągam a jak wyśle to też źle bo jak nie trzeba to po co marnotrawić tyle kasy na upomnienia. bądź mądry pisz wiersze
no własnie my zawsze wystawialismy upomnienia ale teraz nie chcemy - czy w koncu mozna czy nie mozna . rozporzadzenie nas obowiazuje czy nie i ktory dokladnie przepis podawac -paragraf 2 pkt 2 ??
Oprócz upomnienia - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
OWD ?
jak robicie zmianę wysokosci alimentów ?
zażalenie na umorzenie postepowania
informacja dla US
uchylający się
umowa zlecenie a info do komornika
DO BDMB - harmonogram spłaty
wniosek o zatrzymanie prawa jazdy a spłata dłużnika
czy piszecie do US że podjął pracę?
nienależnie pobrane świadczenia z fa - rozłożenie na raty P
czy tylko ja robiłam całe życie źle
co wpisac w TW jakie daty
dłużnik
nowe TW ile do US
czy traktujemy to jako dochód UZYSKANY?? pilne!!
brak 2 m-cy