upomnienia

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
nora

upomnienia

Post autor: nora »

kto wystawia tytuły wykonawcze a kto powołując się na rozporządzenie z października nie wystawia upomnień?
ktoś dowiadywał się dalej? (byłam na szkoleniu, gdzie sama szkoląca nie potrafiła odp. jej zdaniem można się powołać ale radziła upewnić się gdzieś)
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Re: upomnienia

Post autor: mała mii »

upewniałam sie-dzwoniąc do wszystkich US gdzie wysyłam TW- zdania są podzielone jak i wszędzie - jedni przyjmuja bez UP drudzy nie :D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: anetag »

ja wystawiam bo jak byłam na szkoleniu to Pan powiedział że nas to rozporządzenie nie obowiązuje
nora

Post autor: nora »

no i co jak nie wyśle upomnień to zarzut że nie ściągam a jak wyśle to też źle bo jak nie trzeba to po co marnotrawić tyle kasy na upomnienia. bądź mądry pisz wiersze
mopr35

Post autor: mopr35 »

no własnie my zawsze wystawialismy upomnienia ale teraz nie chcemy - czy w koncu mozna czy nie mozna . rozporzadzenie nas obowiazuje czy nie i ktory dokladnie przepis podawac -paragraf 2 pkt 2 ??
ozi

Post autor: ozi »

Byłam na szkoleniu kazali wystawiać
nora111

Post autor: nora111 »

też już powystawiałam
ODPOWIEDZ