Uposażenie terapeuty

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~ale jaja

Re: Uposażenie terapeuty

Post autor: ~ale jaja »

~adam a w czym ty się szkolisz ? Nie odpowiedziałeś ? Jesteś psychoterapeutom?
~czarek

Post autor: ~czarek »

czepialski przecież ty piszesz o tych samych wymaganiach o których napisała ewa :]

a może będzie ci prościej i spróbujesz swoich sił w redagowaniu słownika ortograficznego?
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Jakie to ma znaczenie, przecież \"terapeutom\" w pomocy społecznej może być każdy, kto ma jakiekolwiek kwalifikacje. Niezależnie od tego, czy jest \"prawdziwym terapeutom\", czy nie i tak Jej kwalifikacje na tle wymagań są imponujące ;).
~adam

Post autor: ~adam »

Ewa, nigdzie nie napisałem,że po ukończeniu 4 letniego szkolenia w PIE nie można być psychoterapeutą.Nie można tylko nim być po ukończeniu 7-weekendowego kursu za 2 tys z hakiem. Nawet jeśli jest to kurs w atestowanym przez PTPy PIE. Co najwyżej można się mienić psychoterapeutą in spe.Ot i tyle:)
~Ewa

Post autor: ~Ewa »

dobrze, że jednak zajrzałam :)
po \"długiej wycieczce\" chyba dotarliśmy do tego samego miejsca

kasa, którą należy zainwestować w kwalifikacje niestety jest wysoka (nie licząc studiów) min 20 000 więc jeśli ktoś mieszka w przysłowiowej dziurze nie polecam (szanse na dorobienie w gabinecie przy małej anonimowości są niewielkie, a NFZ też nie ozłaca)

Pozdrawiam wszystkich przyszłych i obecnych terapeutów :)
~Saba

Post autor: ~Saba »

Drodzy Forumowicze to ja wywołałam temat, jest już nieaktualny, gdyż otrzymałam lepiej opłacaną posadę, będe obcowala z ludźmi, którzy nie robią z igły wideł, nie kąsają na forum (bo wydaje się im, że sa anonimowi).
Życzę Wam wspaniałych osiagnięć wychowawczych, nie wylewajcie frustracji w przestrzeń internetową, zróbcie coś dla siebie,
- pozdrawiam Saba.
~mira

Post autor: ~mira »

Brawo!!:)
~..

Post autor: ~.. »

Zatem powodzenia w nowym miejscu pracy.A ile będziesz zarabiać na tzw rękę??
~Saba

Post autor: ~Saba »

To zostawiam jako słodką tajemnicę.
ODPOWIEDZ