Uposażenie terapeuty
Re: Uposażenie terapeuty
~adam a w czym ty się szkolisz ? Nie odpowiedziałeś ? Jesteś psychoterapeutom?
czepialski przecież ty piszesz o tych samych wymaganiach o których napisała ewa :]
a może będzie ci prościej i spróbujesz swoich sił w redagowaniu słownika ortograficznego?
a może będzie ci prościej i spróbujesz swoich sił w redagowaniu słownika ortograficznego?
Jakie to ma znaczenie, przecież \"terapeutom\" w pomocy społecznej może być każdy, kto ma jakiekolwiek kwalifikacje. Niezależnie od tego, czy jest \"prawdziwym terapeutom\", czy nie i tak Jej kwalifikacje na tle wymagań są imponujące
.

Ewa, nigdzie nie napisałem,że po ukończeniu 4 letniego szkolenia w PIE nie można być psychoterapeutą.Nie można tylko nim być po ukończeniu 7-weekendowego kursu za 2 tys z hakiem. Nawet jeśli jest to kurs w atestowanym przez PTPy PIE. Co najwyżej można się mienić psychoterapeutą in spe.Ot i tyle:)
dobrze, że jednak zajrzałam
po \"długiej wycieczce\" chyba dotarliśmy do tego samego miejsca
kasa, którą należy zainwestować w kwalifikacje niestety jest wysoka (nie licząc studiów) min 20 000 więc jeśli ktoś mieszka w przysłowiowej dziurze nie polecam (szanse na dorobienie w gabinecie przy małej anonimowości są niewielkie, a NFZ też nie ozłaca)
Pozdrawiam wszystkich przyszłych i obecnych terapeutów

po \"długiej wycieczce\" chyba dotarliśmy do tego samego miejsca
kasa, którą należy zainwestować w kwalifikacje niestety jest wysoka (nie licząc studiów) min 20 000 więc jeśli ktoś mieszka w przysłowiowej dziurze nie polecam (szanse na dorobienie w gabinecie przy małej anonimowości są niewielkie, a NFZ też nie ozłaca)
Pozdrawiam wszystkich przyszłych i obecnych terapeutów

Drodzy Forumowicze to ja wywołałam temat, jest już nieaktualny, gdyż otrzymałam lepiej opłacaną posadę, będe obcowala z ludźmi, którzy nie robią z igły wideł, nie kąsają na forum (bo wydaje się im, że sa anonimowi).
Życzę Wam wspaniałych osiagnięć wychowawczych, nie wylewajcie frustracji w przestrzeń internetową, zróbcie coś dla siebie,
- pozdrawiam Saba.
Życzę Wam wspaniałych osiagnięć wychowawczych, nie wylewajcie frustracji w przestrzeń internetową, zróbcie coś dla siebie,
- pozdrawiam Saba.
Zatem powodzenia w nowym miejscu pracy.A ile będziesz zarabiać na tzw rękę??
Oprócz Uposażenie terapeuty - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
zniszczone okulary wychowawcy
MISTRZOSTWA WOJEWÓDZTWA KUJ -POM
Jak się zachować?
Pracownik socjalny w ŚDS
pracownik socjalny w placówce wielofunkyjnej
proszę wszystkich odwiedzających portal jaki jest u was system nagród?
Nasze domy - zamiast słów.
rozporządzenia dla placówek op-wych
pogrzeb dziecka - koszty!
WOLNE MIEJSCA W PLACÓWCE 0-18 OD PAŹDZIENIKA
organizacja pracy - pilne...
Wykształcenie prac. socj.
dyżury nocne
Rodziny zastępcze
Grupa wsparcia dla rodziców dzieci w placówce opiekuńczo wychowawczej
dokumenty pedagoga