upowaznienie do KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
mopsikowy

Re: upowaznienie do KDR

Post autor: mopsikowy »

no właśnie a co w przypadku urlopu osoby upoważnionej?
Beata /

Post autor: Beata / »

Witam;

Ale my cały czas w upoważnieniu piszemy : upważniam do przyznawania KDR, a gdzie pisze o odmowie?
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

gopsosk pisze:my mamy upowaznienie ogolne do realizacji tego programu w calosci

Lepiej,żeby w takim przypadku 2 osoby obsługiwały wnioski, za pomocą systemu będzie można wysłać wniosek o dodanie dodatkowego użytkownika
emilii

Post autor: emilii »

plisss dajce wzor upowaznienia
Kazik

Post autor: Kazik »

czy osoba, ktora zostala podana w sprawozdaniu jako wskazana do realizacji musi byc jednoczesnie osoba upowanina przez wojta do realizacji KDR? i co z tymi haslami po w kopercie sa 3 tzn. ze tyle osob moze to wprowadzac?
~*~

Post autor: ~*~ »

no właśnie, jestem pracownikiem świdcz.rodz., zostałam podana w sprawozdaniu jako osoba do realizacji KDR, a upoważnienie ma Kierownik Ośrodka.
Czy tak jest dobrze?
Kazik

Post autor: Kazik »

dla mnie wlasnie tez to jest niejasna sprawa bo wychodzi na to, ze na szybko podawalismy kogos w sprawozdaniu, upowaznienie maja kierownicy ops (np) a robia ta jeszcze inne osoby bo przyszly trzy hasla czyli jak zwykle pomieszanie z poplataniem :-/
~*~

Post autor: ~*~ »

czyli jak upoważnienie wójta do wydawania KDR ma kierownik OPS-u, a przyjmowaniem wniosków i wysyłaniem danych zajmuje się pracownik to jet OK?
czy ten pracownik powinien też mieć upoważnienie wójta ?
ikiki

Post autor: ikiki »

ja mysle, ze powinno byc upowaznienie dla wszystkich osob, ktore wprowadzaja
emilii

Post autor: emilii »

u nas kierownik ma do wszystkiego czyli wydania oraz decyzji a pracownik tylko do prowadzenia postepowania w zwiazku z przyznaniem
ODPOWIEDZ