Urlopy rodzin zawodowych - Stare tematy

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 12 maja 2012, 14:55

a moze dzieci oddacie do placówek na czas Waszych urlopów?!
~kp

Napisano: 12 maja 2012, 15:38

~kp, marny pomysł :))
~rz

Napisano: 13 maja 2012, 12:13

dlaczego /czyżbyśmy żle wykonywali swoją robotę?!
~kn

Napisano: 13 maja 2012, 12:14

wykonujemy ją najlepiej jak potrafimy...
~kp

Napisano: 22 maja 2012, 13:09

właśnie dostałam podanie o urlop od rodziny zawodowej i nie wiem co z tym zrobić.nie mamy rodziny pomocowej. jak wy to rozwiązujecie?
~nina

Napisano: 22 maja 2012, 23:16

do ~niny - spróbuj zwrócić się do ośrodka adopcyjnego. Dotychczas przeszkoleni kandydaci, oczekujący na przysposobienie również mogą pełnić funkcję r. pomocowych - dla dziecka to wyjazd na wakacje, dla RZ urlop a dla r. adopcyjnych - \"wprawka\", sprawdzenie kompetencji i sprawdzenie się w roli rodzica. W końcu to też ludzie przeszkoleni, więc ryzyko takie samo jak umieszczenie w \"nowej\" RZ. A może między rodziną a dzieckiem zaiskrzy i będzie to dla Niego szansa na przyszłość
~AS

Napisano: 24 maja 2012, 11:19

a macie jakiś wzór pisma jakie kierujecie do tych rodzin?
~miki

Napisano: 14 cze 2012, 11:44

a jakie wynagrodzenie mają u was rodziny pomocowe??
ustawodawca przewiduje nie mniej niż 20 % więcy wychodzi 400 zł i wasze rodziny sie na tyle zgodziły?
~mini

Napisano: 15 cze 2012, 0:42

ja mam ponad trójkę dzieci , ciekawe kto się zgodzi je wziąć abym miała urlop , jaka rodzina jest przygotowana do tego aby przyjąć , gdyby w tym czasie wysłali wszystkie dzieci na kolonie ,obozy to wtedy byłby urlop wystarczyłoby choćby na dwa tygodnie ale wszystkie w jednym czasie
~OLA

Napisano: 15 cze 2012, 16:18

Na ostatnim szkoleniu z p.Mazurkiewiczem usłyszałam, że 20% dla rodziny pomocowej należy się od każdego dziecka (art.85 ust.8 - ..do liczby dni pobytu dziecka...\")
~Hanka

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x