przerwanie i wejście na urlop macierzyński jest jednoznaczne z jego zakończeniemewalu pisze:zakończenie urlopu wychowawczego nie jest równe przerwaniu
przerwanie i wejście na urlop macierzyński jest jednoznaczne z jego zakończeniemewalu pisze:zakończenie urlopu wychowawczego nie jest równe przerwaniu
niestety nie bo osoba po zakończonym zasiłku macierzyńskim ma prawo wykorzystać do końca przerwany urlop na pierwsze dziecko i później przejść na urlop na drugie dzieckonela pisze:przerwanie i wejście na urlop macierzyński jest jednoznaczne z jego zakończeniemewalu pisze:zakończenie urlopu wychowawczego nie jest równe przerwaniu
ale ona jest na urlopie macierzyńskim a to jest jednoznaczne z zakończeniem urlopu wychowawczegoewalu pisze: zakończonym zasiłku macierzyńskim
wiem wiem tyle że pracodawca chyba sam nie wie na jakim świadczeniu jest jego pracownicaewalu pisze:Beatris pisała o zasiłku
no to nie ma uzyskania dochoduBeatris pisze:mi pracodawca telefonicznie powiedział, że pracownica przerwała urlop wychowawczy i ma przyznany zasiłek macierzyński