ustalenie adresu zamieszkania dłużnika

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
młodszyreferent96
Referent
Zajmuję się: mł. referent ds. obsługi Programu Rodzina 500+ i świadczeń z funduszu alimentacyjnego
Kontakt:

ustalenie adresu zamieszkania dłużnika

Post autor: młodszyreferent96 »

Witam,
wysłałam wniosek o ustalenie aktualnego adresu zamieszkania dłużnika do komornika. Komornik skierował policję do przeprowadzenia dochodzenia. Policja po rozmowie z członkiem rodziny dłużnika ustaliła tylko miejscowość, w której obecnie mieszka dłużnik. Żaden konkretny adres. Na podstawie samej nazwy miejscowości wiem tylko tyle, że nie jestem organem właściwym. Czy skierować jeszcze raz pismo do komornika / policji o ustalenie konkretnego adresu zamieszkania? z góry dzięki za pomoc
megi14-14
Starszy referent
Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
Kontakt:

Re: ustalenie adresu zamieszkania dłużnika

Post autor: megi14-14 »

Nie :) nie jestes organem własciwym wiec nic nie robisz
Awatar użytkownika
młodszyreferent96
Referent
Zajmuję się: mł. referent ds. obsługi Programu Rodzina 500+ i świadczeń z funduszu alimentacyjnego
Kontakt:

Re: ustalenie adresu zamieszkania dłużnika

Post autor: młodszyreferent96 »

megi14-14 pisze: 04 lut 2021, 14:52 Nie :) nie jestes organem własciwym wiec nic nie robisz
Ale co tak wysłać wniosek o podjęcie działań do organu właściwego bez wskazania konkretnego adresu dłużnika?
ODPOWIEDZ