Nie, dopóki pracowała miała zasiłek będąc w stosunku pracy. Ja robiłam uzysk z macierzyńskiego po utracie zatrudnienia. Tutaj wzięłabym dochód z marca.voodoo pisze:Tyle że dochód z zasiłku macierzyńskiego interesuje nas z lipca 2016r?
no dochodu nie utraciła bo robi jej się uzysk z macierzyńskiegovoodoo pisze:A ja stoję na innym stanowisku- utraciła pracę ale nie dochód.
Dokładnie też tak uważam i tak tez sama robiękb pisze:ona utracila prace i utracila z tego tytulu dochod - a wszystko co otrzymywala zwiazanego z tym zatrudnieniem, rowniez zasilek macierzynski w trakcie zatrudnienia jest tym dochodem utraconym, przy czym ma tez uzyskanie dochodu z tytulu zasilku macierzynskiego po utracie zatrudnienia i nalezy go doliczyc z drugiego miesiaca po utracie zatrudnienia
też tak robięmika31 pisze:Nie, dopóki pracowała miała zasiłek będąc w stosunku pracy. Ja robiłam uzysk z macierzyńskiego po utracie zatrudnienia. Tutaj wzięłabym dochód z marca.voodoo pisze:Tyle że dochód z zasiłku macierzyńskiego interesuje nas z lipca 2016r?