Weżcie po uwagę jedną rzecz nowy pomost był przygotowywany oddzielnie nie były narzucone tak restrykcyjne daty, i trzeba było tam robić migrację bazy danych ponieważ była całkowicie inna struktura bazy danych w nowym pomoście, więcej czasu na testy, mniej możliwości popełnienia błędów i tak żaden szablon Wam sie nei przenosił trzeba było wszytko od początku kopiować i ustawiać łaczne z parametrami systemowymi, cześć danych w ogólne nie była migrowana ze starego systemu, a tutaj cały system jest przepisywany na bieżąco etap po etapie było nam to udostępniane i rozszerzane w systemie o czym połowa osób nawet nei wiedziała.Pat pisze:No właśnie też się nad tym zastanawiam, czy tak trudno to ogarnąć programistom. Przecież w Pomoście wszystko to działa tak jak powinno, nic nie ucina, żadne znaki html się nie pojawiają na wydruku, a tutaj jest masakra. Przecież to ta sama technologia. Wystarczyło skopiować dobre rozwiązanie, a nie tworzyć nowe lepsze
Mam dokładnie tak samo. Wszystkie wnioski przechodzą, a cztery (na razie) z samotnym leżą i czekają, bo wyświetla się ten sam komunikat!!!Bogna31 pisze:Witam. Po wgraniu DPP003 mam problem z zatwierdzeniem decyzji przyznającej zasiłek rodzinny i dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu samotnego wychowywania dziecka na nowy okres zasiłkowy. Wyskakuje mi komunikat - Błąd niezgodność sumarycznej kwoty planu z kwotami wynikającymi z decyzji. Sprawdzałam kilka razy, wszystko sieę zgadza, a zatwierdzić decyzji nie mogę