UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 27 sie 2015, 9:07

TAK SOBIE WYMYŚLIŁAM, ŻE WARTO ZAŁOŻYĆ TAKI TEMAT BO CIĄGLE COŚ ;) .. i aby w trakcie pracy na programie cudnym wprowadzać na bieżąco uwagi :)

proszę o usunięcie wymagalności kopii dokumentu tożsamości i nr nip !!! ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 27 sie 2015, 9:25

a ja proszę o możliwość usunięcia decyzji [url]zatwierdzonej ale jeszcze nie reazlizowanej[/url]bez konieczności potwierdzenia przez drugą osobę, naprawdę jest to bardzo kłopotliwe... czasem dopiero po zatwierdzeniu i wydrukowaniu wyłapujemy jakiś błąd a co szkodzi bez problemu usuwać taką decyzję skoro żadne świadczenia z niej nie poszły????
Gość

Napisano: 27 sie 2015, 9:28

widziałam wersję demo i te kolory to mnie dobijaja... czy ten niebieski musi być taki jaskrawy??? czy te okna muszą być takie malutkie???? ślęczę po 8 godzin przy komputerze to naprawdę lepiej by było dla naszych oczu żeby to jakoś powiększyć i przytłumic ten kolor..... miejcie to na uwadze towarzystwo z SYGNITY :)
Gość

Napisano: 27 sie 2015, 9:33

ja dostaje szału jak robię decyzję
olka369

Napisano: 27 sie 2015, 9:45

Gość pisze:a ja proszę o możliwość usunięcia decyzji [url]zatwierdzonej ale jeszcze nie reazlizowanej[/url]bez konieczności potwierdzenia przez drugą osobę, naprawdę jest to bardzo kłopotliwe... czasem dopiero po zatwierdzeniu i wydrukowaniu wyłapujemy jakiś błąd a co szkodzi bez problemu usuwać taką decyzję skoro żadne świadczenia z niej nie poszły????
i ja też
Gość pisze:widziałam wersję demo i te kolory to mnie dobijaja... czy ten niebieski musi być taki jaskrawy??? czy te okna muszą być takie malutkie???? ślęczę po 8 godzin przy komputerze to naprawdę lepiej by było dla naszych oczu żeby to jakoś powiększyć i przytłumic ten kolor..... miejcie to na uwadze towarzystwo z SYGNITY :)
i mnie też :)
jamila

Napisano: 27 sie 2015, 9:49

zjebal.ście program totalnie
tom@s
Referent
Od: 16 kwie 2010, 12:02
Zajmuję się:

Napisano: 27 sie 2015, 9:55

MODYFIKACJA WYDRUKÓW .. co innego się ustawia a co innego się drukuje :evil:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 27 sie 2015, 9:59

problemy :
- zbyt małe okienko do wpisywania nazwiska w rejestracji wniosku, tj. przy wpisywaniu nazwisk dwuczłonowych nie widać pełnego nazwiska składającego wniosek
- nie kopiuje dochodów rodziców do rejestracji w trakcie okresu zasiłkowego kolejnego wniosku o "becikowe" (przy kolejnym wniosku o ZR kopiuje dochody)
- nie kopiuje z poprzednio zarejestrowanego wniosku danych dotyczących zaświadczenia lekarskiego - terminy wizyt i tydzień ciąży (pierwszy zarejestrowany wniosek o becikowe kolejny o ZR)
- wydruki decyzji - to ogólna masakra :evil:
urzedniczka

Napisano: 27 sie 2015, 10:02

przed aktualizacją nie trzeba było używać capslooka przy wpisywaniu nr decyzji .. jest to drobnostka może ale uciążliwa
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 27 sie 2015, 10:03

MODYFIKACJA WYDRUKÓW .. co innego się ustawia a co innego się drukuje - Ewalu mam to samo;/
jak zacznie się wrzesień nie będzie czasu poprawiać,

przykładowo jak się wprowadzi wniosek o zasiłek pielęgnacyjny, przy zmianie wniosku o rodzinne, nie kopiuje danych z orzeczenia
olka369

Strona 1 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x