Trzeba wstawić znacznik DEC_Obliczenia_Dla_Przekroczonego_Kryterium, do szablonów wydruków decyzji o nazwach: 'DECRODZ', 'DECZMRODZ', 'DECODRODZ' oraz do szablonów o nazwach zaczynających się od 'ZRD'.urzędas pisze:w jaki sposób mogę wstawić do szablonów decyzji zł za zł ta tabelke z wyliczeniami?
Tak zrobimy w najbliższej aktualizacji.madzix pisze:Mam prośbę czy można zmienić nazwę listy wypłat do świadczenia rodzicielskiego ?
bo na przelewach automatycznie drukuje się tylko pierwszy człon nazwy listy tj. zapomoga jednorazowa z tyt. ur. dziecka i nie ma tam zapisu że świadczenie rodzicielskie; "ludzie nie będą wiedzieli jakie świadczenie dostali"
SYGNITY pisze:Tak zrobimy w najbliższej aktualizacji.madzix pisze:Mam prośbę czy można zmienić nazwę listy wypłat do świadczenia rodzicielskiego ?
bo na przelewach automatycznie drukuje się tylko pierwszy człon nazwy listy tj. zapomoga jednorazowa z tyt. ur. dziecka i nie ma tam zapisu że świadczenie rodzicielskie; "ludzie nie będą wiedzieli jakie świadczenie dostali"
pozdrawiam
Polecam Ci przejść do konkurencji a wtedy docenisz co maszwkur.... pisze:SYGNITY pisze:Tak zrobimy w najbliższej aktualizacji.madzix pisze:Mam prośbę czy można zmienić nazwę listy wypłat do świadczenia rodzicielskiego ?
pozdrawiam
Takie rzeczy to od raz powinny być zrobione prawidłowo za co bierzecie pieniądze, proponuje wszystkim OPS które sygnity zaczyna irytować wysłać zgłoszenie do ministerstwa