UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 72 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 27 sty 2016, 12:45

my zgłosiliśmy na hd, żeby zmodyfikowano znacznik dla rodzicielskiego o niepełny pierwszy i ostatni miesiąc. Zgłaszajcie, im więcej zgłoszeń tym szybciej będzie zrobione ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 28 sty 2016, 15:13

Mam prośbę czy można zmienić nazwę listy wypłat do świadczenia rodzicielskiego ?
bo na przelewach automatycznie drukuje się tylko pierwszy człon nazwy listy tj. zapomoga jednorazowa z tyt. ur. dziecka i nie ma tam zapisu że świadczenie rodzicielskie; "ludzie nie będą wiedzieli jakie świadczenie dostali"
madzix
Podinspektor
Od: 08 gru 2014, 13:14
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2016, 15:32

w jaki sposób mogę wstawić do szablonów decyzji zł za zł ta tabelke z wyliczeniami?
urzędas
Referent
Od: 09 kwie 2014, 9:01
Zajmuję się: SW, FA, ŚR, DS sprawozdania listy wypłat

Napisano: 28 sty 2016, 15:43

urzędas pisze:w jaki sposób mogę wstawić do szablonów decyzji zł za zł ta tabelke z wyliczeniami?
Trzeba wstawić znacznik DEC_Obliczenia_Dla_Przekroczonego_Kryterium, do szablonów wydruków decyzji o nazwach: 'DECRODZ', 'DECZMRODZ', 'DECODRODZ' oraz do szablonów o nazwach zaczynających się od 'ZRD'.

Trzeba mieć wersję 2-1.6.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 28 sty 2016, 15:53

Ponieważ w 2.1.6 nie działają decyzje ZDO z automatu, rzeźbię ręcznie. Świadczenie przyznałem od 2016-01-01 do 2016-12-31 i próbuję zrobić składki za rzeczony okres. Przy próbie zaakceptowania planu dostaję: "Sumaryczna kwota planu wypłat - 1 431,04 zł, nie zgadza się z kwotą wynikającą ze świadczenia - 1 431,00 zł. Okres niezgodności od 2016/01/01 do 2016/10/31. Powtórne użycie opcji spowoduje wykonanie czynności mimo wyświetlonych ostrzeżeń lub informacji." i nie wiem zupełnie o co cho :(
Bazyllo

Napisano: 28 sty 2016, 15:54

Gwoli wyjaśnienia, społeczne na planie są w kwocie 143,10 zł.
Bazyllo

Napisano: 28 sty 2016, 17:18

madzix pisze:Mam prośbę czy można zmienić nazwę listy wypłat do świadczenia rodzicielskiego ?
bo na przelewach automatycznie drukuje się tylko pierwszy człon nazwy listy tj. zapomoga jednorazowa z tyt. ur. dziecka i nie ma tam zapisu że świadczenie rodzicielskie; "ludzie nie będą wiedzieli jakie świadczenie dostali"
Tak zrobimy w najbliższej aktualizacji.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 29 sty 2016, 9:42

SYGNITY pisze:
madzix pisze:Mam prośbę czy można zmienić nazwę listy wypłat do świadczenia rodzicielskiego ?
pozdrawiam

Takie rzeczy to od raz powinny być zrobione prawidłowo za co bierzecie pieniądze, proponuje wszystkim OPS które sygnity zaczyna irytować wysłać zgłoszenie do ministerstwa
wkur....

Napisano: 29 sty 2016, 9:45

wkur.... pisze:
SYGNITY pisze:
pozdrawiam

Takie rzeczy to od raz powinny być zrobione prawidłowo za co bierzecie pieniądze, proponuje wszystkim OPS które sygnity zaczyna irytować wysłać zgłoszenie do ministerstwa
Polecam Ci przejść do konkurencji a wtedy docenisz co masz :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 29 sty 2016, 9:48

To nie jest wyjście... oprogramowanie jest beznadziejnie testowane i tyle do powiedzenia w tym temacie. Wystarczy poczytać wiele wpisów najwięcej negatywnych komentarzy na firmę na S
wkur....

Strona 72 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x