uzysk dochodu chorobowe rehabilitacyjne

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
ewelinaaa

uzysk dochodu chorobowe rehabilitacyjne

Post autor: ewelinaaa »

witam kobieta samotna matka otrzymała świadectwo pracy z dnia 6.12.2015 r. od 01.01.2016 do 20.06.2016 otrzymywała zasiłek chorobowy ( kwota przekroczy kryterium na 500 +) z Zus a od 20.06.2016 r. rehabilitacyjny w niższej kwocie uprawniającej ja do 500+ Pytanie jak mam policzyć uzysk? za luty 2016? czy za lipiec 2016 ?
ewelinaaa

Re: uzysk dochodu chorobowe rehabilitacyjne

Post autor: ewelinaaa »

haloooo ???/
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

do maja ustalasz na podstawie doliczonego chorobowego
czerwiec lipiec dochodu uzyskanego nie ma
od sierpnia doliczasz rehabilitacyjne
Gość

Post autor: Gość »

tom do czerwca chorobowe i od czerwca rehabilitacyjne wiec... utracam jej chorobowe i przyznaje od 1 lipca pińćset a w sierpniu wzywam o pezedłozenie za lipuec 2016 rehabilitacyjnego? czyli jak znowu przekroczy to tylko dostanie za lipiec ??
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

nic nie utracasz :!: w czerwcu nie uwzględniasz uzysku z tyt. chorobowego :!: dlaczego tak jest nie będę tłumaczył bo mi się już rzygać tym tematem chce, Elmer dzisiaj po raz kolejny próbował tłumaczyć, można znaleźć
ODPOWIEDZ