Nie wolno ci nic odejmowac!!!!!!!!! Przynosi ci zaswiadczenie to takie musi byc !!!Iks pisze:...a jak już przynoszą wam to netto, to przynajmniej odliczcie 111,25 KUP.
uśmiałam sięIks pisze:Bo Ty mi zabronisz. Buziaki.
a ty jakies skłonności homoseksualne masz ?Iks pisze:Bo Ty mi zabronisz. Buziaki.
no bardzo wolalbym unikac kontaktu z takimi osobami nawet wirtualnegoIks pisze:A co Cię to obchodzi?
no teraz jakos "madre glowy" glowy w piasek pochowały i nie chcą wzoru wkleic, ale w madrościach to pierwsiodsetek1 pisze:Ja nie chcę źle dla klientów, dajcie mi wzór to będę robić jak uważacie. Do tej pory braliśmy pod uwagę zaświadczenia o dochodzie netto od pracodawcy. Zawsze można zacząć robić inaczej.
……………………………………odsetek1 pisze:Ja nie chcę źle dla klientów, dajcie mi wzór to będę robić jak uważacie. Do tej pory braliśmy pod uwagę zaświadczenia o dochodzie netto od pracodawcy. Zawsze można zacząć robić inaczej.
czyzby "wysoki urzednik" z slawnego ostatnio MPIPS ?:)to ja pisze:no bardzo wolalbym unikac kontaktu z takimi osobami nawet wirtualnegoIks pisze:A co Cię to obchodzi?