Chciałam tylko uszczegółowić, że zakończyło się wsparcie techniczne, ale system normalnie działa, tak samo jak wysyłanie SMS z informacją o odbiorze karty, które rozsyłane były zawsze automatycznie.naitsyrk85 pisze:jak przy takiejj ilości spraw mamy do każdego dzwonić i informować, że karta do odbioru.....
Rzeczywiście, nie pomyślałam. SMSy owszem mogłyby się wysyłać automatycznie, ale koniec umowy oznacza również koniec finansowania bramki SMS. Macie rację naitsyrk85 i kdr.04.kdr.04 pisze:"Ponadto informuję, że do czasu wyłonienia nowego wykonawcy SI KDR, z systemu nie będą wysyłane informacje sms o możliwości zgłoszenia się po odbiór Karty tradycyjnej, w związku z czym konieczne będzie wybranie przez gminy w tym okresie innego sposobu informowania wnioskodawców" - Powodzenia
Na logike też tak myślałem, ale komunikat po zalogowaniu się do systemu jest jednoznaczny, czyli to co napisał kdr.04. Z jakiś przyczyn niewysyłają smsów gdy karty są do odbioru. To ciekawe czy ludzie będą otrzymywać sms, że mają kartę elektroniczną.Herka pisze:Chciałam tylko uszczegółowić, że zakończyło się wsparcie techniczne, ale system normalnie działa, tak samo jak wysyłanie SMS z informacją o odbiorze karty, które rozsyłane były zawsze automatycznie.naitsyrk85 pisze:jak przy takiejj ilości spraw mamy do każdego dzwonić i informować, że karta do odbioru.....
Bez komentarza, MRPIPSkdr.04 pisze:"Ponadto informuję, że do czasu wyłonienia nowego wykonawcy SI KDR, z systemu nie będą wysyłane informacje sms o możliwości zgłoszenia się po odbiór Karty tradycyjnej, w związku z czym konieczne będzie wybranie przez gminy w tym okresie innego sposobu informowania wnioskodawców" - Powodzenia