Napisano: 05 sie 2015, 12:41
Oczywiście "nie radzę" zaglądać, żeby się nie wkurzać ale robotę trzeba zrobić.
My jesteśmy na nowej wersji i przeszliśmy sprawozdania i wypłaty lipcowe. Koleżanka w tym czasie miała urlop a ja ogarniałam program. Na szczęście lubię się bawić w takie rzeczy, także nie miałam większych problemów, że muszę siedzieć kilka dni i dłubać w g....
WSZYSTKO jest do poprawki, trzeba ustawić nowe parametry i szablony wydruków list wypłat, decyzji, zaświadczeń, TW.
Nie ma połowy rzeczy odnośnie dłużników.
Powiem tak. Odnośnie wydruków indywidualnych od początku lipca słyszałam, że "będzie zrobione". Po wczorajszej aktualizacji do wersji 2 oczywiście nic nie ma. Wydrukowałam z wydruków zbiorczych na zasadzie pojedynczego nazwiska.
Cyrki wychodzą przy wprowadzaniu wniosków na SR.
Są dwie osobne platformy SR i FA, nie pobiera dochodów, nie podbiera orzeczeń, nie wyrównuje świadczeń - cyrk.
Jest firma, która świadczy usługi Sygnity i tym bagnem się zajmuje. Mamy zgłaszać uwagi, niby będą brane pod uwagę i będzie picuś glancuś. A ja Wam coś powiem, co powiedziałam również temu gościowi.
ZGARNĘLI GRUBĄ KASĘ ZA ZMIANĘ PROGRAMU, NIEDOPRACOWANIE JEST ICH PROBLEMEM A NIE MOIM. JAK MI KTOŚ ZAPŁACI ZA WNOSZENIE UWAG I PROPOZYCJE ROZWIĄZAŃ, TO WTEDY BĘDĘ TO ROBIĆ. NA DZIEŃ DZISIEJSZY PRACUJĘ NA TYM, CO MAM.