W mopsach picie kawy i palenie fajek się celebruje. Dlaczego?
Re: W mopsach picie kawy i palenie fajek się celebruje. Dlaczego?
I jeszcze przy tym oddycham. 

Ok ale już za czas na fajki nie powinniście mieć płacone.
Czemu podatnik ma cierpieć przez wasze nałogi?
Czemu podatnik ma cierpieć przez wasze nałogi?
Adamie - czy ty w nowym miejscu pracy masz czas na zajmowanie sie takimi bzdurami?
- proponuje ignorować posty Adama, stał on sie Bogiem, wyrocznią, adwoktaem i prokuratorem w jednej osobie dla pracowników socjalnych
mam nadzieje, że pracodawca zatrudnił cie najpierw na czas określony po którym zrozumie, że nie warto w takiego człowieka inwestować!!!!!!!!!
- proponuje ignorować posty Adama, stał on sie Bogiem, wyrocznią, adwoktaem i prokuratorem w jednej osobie dla pracowników socjalnych
mam nadzieje, że pracodawca zatrudnił cie najpierw na czas określony po którym zrozumie, że nie warto w takiego człowieka inwestować!!!!!!!!!
Adam się stara się umilić nam trochę to nasze szare zawodowe życie:) jego posty może nie wnoszą wiele za wyjątkiem się pojawiającego się u niejednego forumowicza uśmiechu na twarzy:) Polecam wątek na temat ściągania butów:) ubawiłem się po pachy:)!
Adam pisze -
\"Ok ale już za czas na fajki nie powinniście mieć płacone.
Czemu podatnik ma cierpieć przez wasze nałogi? \"
To co robię w czasie mojej ustawowo przysługującej mi przerwy to moja rzecz. Mam prawo w tym czasie wypalić nawet 5 fajek ( nie palę:)
Wytłumacz mi o wielki Adamie w jaki sposób podatnik cierpi przez \"moje\" nałogi.
W twarz mi nie dmucham, za jego nie kupuje - więc....
\"Ok ale już za czas na fajki nie powinniście mieć płacone.
Czemu podatnik ma cierpieć przez wasze nałogi? \"
To co robię w czasie mojej ustawowo przysługującej mi przerwy to moja rzecz. Mam prawo w tym czasie wypalić nawet 5 fajek ( nie palę:)
Wytłumacz mi o wielki Adamie w jaki sposób podatnik cierpi przez \"moje\" nałogi.
W twarz mi nie dmucham, za jego nie kupuje - więc....
A ja piję kawę ,herbatę ,palę papierosy,jem i jeszcze chodzę do toalety i to w godzinach mojej pracy.
Własnie. Czyli marnotrawisz społeczne pieniądze zamiast pomagać.
Napisz z jakiego OPSu jesteś zadzwoni sie do kierownika i zobaczymy czy taka cwana jesteś.
Napisz z jakiego OPSu jesteś zadzwoni sie do kierownika i zobaczymy czy taka cwana jesteś.
A jak pracuję do 18-tej, bo muszę nadgonić papiery - to wtedy ty mi \"obiektywny\" - zapłacisz? Bo nadgodzin u nas oficjalnie nie ma.
Wiecie co nie bądzcie śmieszni je jecie nie pijecie i do toalety nie chodzicie.
A co ma się sikanie i picie kawy do marnotrwonienia pieniędzy no chyba,ze na kawę wydaję swoją kasę ale na papier toaletowy nie.
A co ma się sikanie i picie kawy do marnotrwonienia pieniędzy no chyba,ze na kawę wydaję swoją kasę ale na papier toaletowy nie.
A robić nie ma komu. Nieroby pie...e.
Oprócz W mopsach picie kawy i palenie fajek się celebruje. Dlaczego? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dziś poczułem wiosnę a wy?
Dlaczego Adam uważa się za mądrzejszego?
Dlaczego Adam celebruje głupotę i nicnierobienie?
Dlaczego Adam ma takie przymulone spojrzenie?
Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?
Dlaczego Adam się nie ożenił?
Dlaczego Adama zwolniono z OPS?
Dlaczego Adam ma taki mały rozumek?
wykorzystywanie czasu pracy przez pracownika socjalnego
Brak empatii u pracowników socjalnych
Jedzenie szpitalne
dzibar, adam i inni spolaryzowani ;)
PRZEPRASZAM
Nieuczciwi dostawcy prądu
Czy adam ma problemy z erekcją?
Czy Bóg istnieje?