w realu - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 6    [ Posty: 54 ]

Napisano: 03 cze 2015, 8:48

Czy ktoś z Was kiedyś się spotkał w realu? znacie się tylko z forum?
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
POCAHONTAS
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 25 lis 2005, 10:00
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 8:51

z niektórymi się znam w realu .. z niektórymi na FB :D :D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 8:55

"mądrych głów" tego forum raczej bym nie chciał poznać :P ani w realu ani na fb
bxbxbx

Napisano: 03 cze 2015, 8:58

bxbxbx pisze:"mądrych głów" tego forum raczej bym nie chciał poznać :P ani w realu ani na fb
i tak cie lubimy :lol: :lol: :lol: .. a może to ty się boisz i nie chcesz dać się poznać ???
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 9:26

trzeba zorganizować spotkanie :D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 03 cze 2015, 9:32

dokładnie, łatwiej jednak najpierw stworzyć grupy, coś na zasadzie forum motocyklowego, np. grupa pomorska;p Łatwiej spotkać się w obrębie województwa, a potem rozszerzać działalność?
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
POCAHONTAS
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 25 lis 2005, 10:00
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 9:35

haha, a gdzież mi do pomorza :) ja bardziej wschód. Powiem ci że trudno sie spotkać bo jesteśmy rozrzuceni po całym kraju, czasem na FB sie widzimy, albo szkolenia ;)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 03 cze 2015, 11:19

ewalu pisze:
bxbxbx pisze:"mądrych głów" tego forum raczej bym nie chciał poznać :P ani w realu ani na fb
i tak cie lubimy :lol: :lol: :lol: .. a może to ty się boisz i nie chcesz dać się poznać ???
Ewalu- z skąd pomysl. ze autor piszac "mądra głowa" mial na mysli Cb?
an na

Napisano: 03 cze 2015, 11:20

an na pisze:
ewalu pisze:
Ewalu- z skąd pomysl. ze autor piszac "mądra głowa" mial na mysli Cb?
a nie wiem ... jak widać zadufana w sobie jestem :lol: :lol: albo chciałam w imieniu mądrych głów się wypowiedzieć ;) :mrgreen:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 12:33

Ewalu- z skąd pomysl. ze autor piszac "mądra głowa" mial na mysli Cb?[/quote]
a nie wiem ... jak widać zadufana w sobie jestem :lol: :lol: albo chciałam w imieniu mądrych głów się wypowiedzieć ;) :mrgreen:[/quote]
rozwieje twoje wątpliwości jesteś w kręgu "mądrych głów" specjalnie w cudzysłowie, Elmerka tez ci dorzuce i kb żeby ci smutno nie bylo , aaaaaa sorry i najważniejsze Iks ten to już pałe przegina czasami z poziomem swojej wiedzy
bxbxbx

Strona 1 z 6    [ Posty: 54 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x