w realu - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 6    [ Posty: 54 ]

Napisano: 03 cze 2015, 12:53

A nie można gdzieś pośrodku naszego pięknego kraju ? Żeby było sprawiedliwie !
Wtedy też się piszę :)
aaa
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 15 maja 2014, 13:31
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 12:58

anetag pisze:no i chyba się pogniewamy w tym miejscu bo nawet nie zadzwonisz i się ze mną nie umówisz :evil:
nie rzucaj się ;) ;) .. czasami napisałam .. ostatnio rok temu
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 13:05

ewalu pisze:
anetag pisze:no i chyba się pogniewamy w tym miejscu bo nawet nie zadzwonisz i się ze mną nie umówisz :evil:
nie rzucaj się ;) ;) .. czasami napisałam .. ostatnio rok temu
a to jak ja wybieram się i się wybrać nie mogę
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 13:17

anetag pisze:Ewalu kochanie kazimierskie czeka aż się ruszysz z tego Lublina :D
Chyba spod Lublina bo nie sadze ze w Lublinie tylko 500 rodzin swiadczenia pobiera no chyba ze to takie bogate miasto
Bxbxbx

Napisano: 03 cze 2015, 13:19

POCAHONTAS pisze:Czy ktoś z Was kiedyś się spotkał w realu? znacie się tylko z forum?
:-) ja się z Tobą widziałam w Krakowie :-)
kasia
Praktykant
Od: 30 sty 2006, 16:06
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 13:20

Bxbxbx pisze:
Chyba spod Lublina bo nie sadze ze w Lublinie tylko 500 rodzin swiadczenia pobiera no chyba ze to takie bogate miasto
B coś tam nie ważne skąd i nie ważne ile rodzin, nie wszystko należy na forum pisać wiec jak piszę że Ewalu jest z Lublina to jest z Lublina, poza tym może mieszkać w Lublinie a pracować np. w Puławach czy innej miejscowości
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 13:24

Bxbxbx pisze:
ty to jakiś problem masz .. tylko nie wiem ze sobą czy ze mną ? :lol: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 13:27

anetag pisze:
Bxbxbx pisze:
B coś tam nie ważne skąd i nie ważne ile rodzin, nie wszystko należy na forum pisać wiec jak piszę że Ewalu jest z Lublina to jest z Lublina, poza tym może mieszkać w Lublinie a pracować np. w Puławach czy innej miejscowości
No to jest bardzo wazne bo pracownicy obslugujacy swiadczenia todzinne w Lublinie moga poczuc sie urazeni ze osoba utozsamiana z ich miastrm czasem takie pierdoly tu pisze ze az szkoda gadac
bxbxbx

Napisano: 03 cze 2015, 13:29

bxbxbx pisze: No to jest bardzo wazne bo pracownicy obslugujacy swiadczenia todzinne w Lublinie moga poczuc sie urazeni ze osoba utozsamiana z ich miastrm czasem takie pierdoly tu pisze ze az szkoda gadac
to nie gadaj .. nie pisz .. ;) szkoda gadać a gadasz i gadasz .. zdecyduj się ;)
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 03 cze 2015, 13:32

a kto napisał że Ewalu jest pracownikiem z Lublina nikt tego nie napisał, a tylko ze ma ruszyć dupkę z Lublina a to może oznaczać tylko tyle że tam mieszka a nie pracuje więc twój tok myślenia jest błędny. Ja tez pracuję w jednej a mieszkam w drugiej miejscowości.
anetag
VIP
Zajmuję się:

Strona 3 z 6    [ Posty: 54 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x