Wtedy też się piszę

nie rzucaj sięanetag pisze:no i chyba się pogniewamy w tym miejscu bo nawet nie zadzwonisz i się ze mną nie umówisz
a to jak ja wybieram się i się wybrać nie mogęewalu pisze:nie rzucaj sięanetag pisze:no i chyba się pogniewamy w tym miejscu bo nawet nie zadzwonisz i się ze mną nie umówisz![]()
.. czasami napisałam .. ostatnio rok temu
Chyba spod Lublina bo nie sadze ze w Lublinie tylko 500 rodzin swiadczenia pobiera no chyba ze to takie bogate miastoanetag pisze:Ewalu kochanie kazimierskie czeka aż się ruszysz z tego Lublina
POCAHONTAS pisze:Czy ktoś z Was kiedyś się spotkał w realu? znacie się tylko z forum?
B coś tam nie ważne skąd i nie ważne ile rodzin, nie wszystko należy na forum pisać wiec jak piszę że Ewalu jest z Lublina to jest z Lublina, poza tym może mieszkać w Lublinie a pracować np. w Puławach czy innej miejscowościBxbxbx pisze:Chyba spod Lublina bo nie sadze ze w Lublinie tylko 500 rodzin swiadczenia pobiera no chyba ze to takie bogate miastoanetag pisze:Ewalu kochanie kazimierskie czeka aż się ruszysz z tego Lublina
ty to jakiś problem masz .. tylko nie wiem ze sobą czy ze mną ?Bxbxbx pisze:Chyba spod Lublina bo nie sadze ze w Lublinie tylko 500 rodzin swiadczenia pobiera no chyba ze to takie bogate miastoanetag pisze:Ewalu kochanie kazimierskie czeka aż się ruszysz z tego Lublina
No to jest bardzo wazne bo pracownicy obslugujacy swiadczenia todzinne w Lublinie moga poczuc sie urazeni ze osoba utozsamiana z ich miastrm czasem takie pierdoly tu pisze ze az szkoda gadacanetag pisze:B coś tam nie ważne skąd i nie ważne ile rodzin, nie wszystko należy na forum pisać wiec jak piszę że Ewalu jest z Lublina to jest z Lublina, poza tym może mieszkać w Lublinie a pracować np. w Puławach czy innej miejscowościBxbxbx pisze:Chyba spod Lublina bo nie sadze ze w Lublinie tylko 500 rodzin swiadczenia pobiera no chyba ze to takie bogate miastoanetag pisze:Ewalu kochanie kazimierskie czeka aż się ruszysz z tego Lublina
to nie gadaj .. nie pisz ..bxbxbx pisze: No to jest bardzo wazne bo pracownicy obslugujacy swiadczenia todzinne w Lublinie moga poczuc sie urazeni ze osoba utozsamiana z ich miastrm czasem takie pierdoly tu pisze ze az szkoda gadac