wakacje

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~zosia

Re: wakacje

Post autor: ~zosia »

moja moze tez robi bo sie boi????:)
~Hanka

Post autor: ~Hanka »

Współczuję,u nas organizacja wypoczynku zaczyna się w lutym,marcu i nie ma zaskoczenia kto,gdzie ,z kim i dlaczego.Harmonogram pracy na czas wakacji też musi być wcześniej bo po co komu nerwówka.Wszystko można ustalić wcześnej tylko trzeba chcieć.
~himisia

Post autor: ~himisia »

wychowankowie domów dziecka też mogą jechać na kolonie z mops???
~pracownik ops

Post autor: ~pracownik ops »

himisia u mnie ( woj. łódzkie ) dzieci z placówek jadą na kolonie organizowane przez ops
~zosia

Post autor: ~zosia »

do Hanki-wlasnie o to chodzi ze my nigdy nie wiemy kiedy dzieci pojada,ile z nich do domu,ile na zorganizowane kolonie a ile zostanie w placówce.najbardziej to utrudnia zaplanowanie urlopów wypoczynkowych:(
~kasia

Post autor: ~kasia »

A u mnie jest jeszcze ciekawiej. Na wyjazdy zawsze jeździ dyro i zawsze ten sam wychowawca i tam wypytują dzieci o resztę wychowawców, dochodzi wręcz do przekupstwa. Wmawiają tym biednym dzieciom, że to za własne pieniądze kupują im lody i inne łakocie, jak to je kochają, jacy oni są dobrzy, zawsze mają czas dla nich, a nie tak jak reszta wychowawców odrobi co swoje i do domu.I co Wy na to?
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

~kasia uciekaj do innej roboty.
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Kasiu,nie masz łatwo ;)
Tak, dzieci z placówek jeżdżą u nas na kolonie oragnizowane przez MOPR i w ramach wygospodarowanych funduszy przez placówkę.
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

W naszym domu wszystko zalezy od kasiorki. Jak szefo wygospodaruje to jest wyjazd. W zeszłym roku 9 dzieciaków wyjechała na obozy dzięki kasie z 1% podatku przekazanje od zaprzyjaźnionej Fundacji Humanitarnej. jak w tym roku będzie tego nikt nie wie.
ODPOWIEDZ