Ważność karty - do kiedy przyznać?

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Iwona3811

Ważność karty - do kiedy przyznać?

Post autor: Iwona3811 »

Witam,

Do kiedy przyznać kartę uczniowi 2 klasy Liceum? - chłopak w maju skończył 18 lat.

Z góry dziękuję za odpowiedź
zozole

Re: Ważność karty - do kiedy przyznać?

Post autor: zozole »

Wziąć oświadczenie o planowanym terminie ukończenia nauki lub zaświadczenie i przyznać do 30.09.201.... roku zgodnego z tym co on napisze w osiadczeniu lub szkoła:)
IGCIA

Post autor: IGCIA »

dziękuję i pozdrawiam :)
Iwona3811

Mam jego oświadczenie, że się uczy w Liceum. Nie ma jednak daty planowanej ukończenia tej szkoły. Rozumiem, że to nie wystarczy, tak?
zozole

Niestety nie, musi oświadczyć jaki dzień , miesiąc, rok, oczywiście Ciebie interesuje rok najbardziej ale we wniosku trzeba poddać tez date i miesiąc, nie wiem niech wpisze 31.08. albo jesli zdaje mature to date kwietniową :) bo my i tak wystawiamy do 30.09. konkretnego roku;)
zozole

Niestety nie, musi oświadczyć jaki dzień , miesiąc, rok, oczywiście Ciebie interesuje rok najbardziej ale we wniosku trzeba poddać tez date i miesiąc, nie wiem niech wpisze 31.08. albo jesli zdaje mature to date kwietniową :) bo my i tak wystawiamy do 30.09. konkretnego roku;)
Iwona3811

Dziękuję
ODPOWIEDZ