Werifikacja CEEB

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
tarzan123
Stażysta
Zajmuję się: referent
Kontakt:

Werifikacja CEEB

Post autor: tarzan123 »

Jak weryfikujecie wpisy do CEEB. Ja zamierzam napisać zbiorowy wniosek o udostępnienie danych do UG. Może ktoś coś podpowie????
stanley69
Praktykant
Zajmuję się: fa
Kontakt:

Re: Werifikacja CEEB

Post autor: stanley69 »

Dziś się dowiedziałem na szkoleniu, że na dzień składania, a nie na dzień wprowadzania wniosku do systemu źródło ciepła powinno być już w systemie CEEB
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

u nas wszystkie złozone do tej pory deklaracje sa wprowadzone do CEEB, dowiedziałam się tez, że te nowe będą równiez wprowadzane "od reki", z weryfikacją tez ma nie być problemu - jesli się da, to dostane upoważnienie do "zagladania w ceeb", a jak sie nie da to adminitrator tegoż bedzie mi to weryfikował w sposób możliwie najprostrzy :)
fundusz125
Stażysta
Zajmuję się: fa,sw
Kontakt:

Post autor: fundusz125 »

stanley69 pisze: 12 sty 2022, 16:27 Dziś się dowiedziałem na szkoleniu, że na dzień składania, a nie na dzień wprowadzania wniosku do systemu źródło ciepła powinno być już w systemie CEEB
Tak, właśnie jest wyjaśnione na stronie ministerstwa.
ODPOWIEDZ