kod walidacji sr/kt-6.1 mam twarde walidacje błędy dotyczą niepełnej informacji o decyzjach - niepoprawne daty podpisania decyzji
są to osoby z koordynacji jak mam to poprawić?
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Treść rozwiązania:
Kod walidacji: SR/KT-6.1 Wykazano błędy dotyczące niepełnej informacji o decyzjach - nieprawidowe daty podpisania decyzji.
Na serwerze FTP:
SERWER: ftp.sygnity.pl (port: 990, szyfrowanie: SSL/TSL, tryb transferu: pasywny)
Użytkownik: sygftp
Hasło: JuY44f
Katalog: SR/Serwis/PoprawkiUniwersalne
Zostało umieszczone przekodowanie:
Zmiana_Instancji_Decyzyjnej_ROPS_Na_UW.zip
Przekodowanie należy wykonać wg następującej instrukcji:
1. Pobrać paczkę
Zmiana_Instancji_Decyzyjnej_ROPS_Na_UW.zip
i rozpakować w dowolnym miejscu na serwerze tak aby np. powstał folder "Przekod" wraz z zawartością.
2. Wylogować się z SR i zastopować serwer aplikacyjny Jboss
3. Wykonać kopię bezpieczeństwa bazy danych
4. Uruchomić plik "run.bat" znajdujący się w folderze "Przekod" w celu wywołania przekodowania. Odczekać na wynik działania przekodu.
5. Uruchomić serwer aplikacyjny Jboss, zalogować się do SR i zweryfikować poprawność działania SR pod kątem zgłoszonego problemu.
6. Usunąć pliki przekodu, gdyż nie będą już więcej potrzebne.
7. Wykonać ponownie zbiór centralny i wczytać do aplikacji CAS.
Czy z tym kodem 502 mogą być inne utraty i uzyskania jak tylko z tytułu bezrobocia?? W zbiorze wybija nam 42 walidacje, a program znajduje tylko 33 takie pozycje.
Pobrałam paczkę - zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcja i dalej występuje twarda walidacja /dot. nieprawidłowa data podpisania decyzji/
PO ponownym zalogowaniu do SR w jaki sposób zweryfikować poprawność działania SR pod kątem zgłoszonego problemu.Czy mam zmienić jakąś datę podpisania decyzji .
Może ktos juz to robił podpowiedzcie.