weryfikacje
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA/DG/40UKR/CP/wszystkim co się nawinie
- Kontakt:
weryfikacje
Czy ktoś już rozpatruje wnioski na nowy okres zasiłkowy? Działają Wam weryfikacje urzędu skarbowego? U mnie pojawił się komunikat: "System informatyczny Ministerstwa Finansów stwierdził, że podany rok nie jest obsługiwany przez usługę weryfikacji danych." I zastanawiam się czy jeszcze nie udostępniają danych czy to wina tego, że nie mamy najnowszej aktualizacji jeszcze.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Karta Dużej Rodziny
- Kontakt:
Re: weryfikacje
Komunikat z info-r:
Szanowni Państwo,
Otrzymaliśmy dzisiaj informację z MRiPS, iż dochody za rok bazowy 2022 będą dostępne na Empatii dopiero od 8 sierpnia 2023 r.
Jednocześnie uprzejmie informujemy, iż w związku ze zmianą wersji usługi e-Podatki (z v7 na v8, która będzie obowiązywać od 8 sierpnia 2023r) w dniu 2 sierpnia 2023r udostępnimy Państwu aktualizację pakietu programów do obsługi Empatii oraz aktualizacje programów korzystających z Empatii w celu pozyskania danych o dochodach. Zaktualizowanie programów będzie niezbędne do poprawnego przesyłania zapytań na usługę e-Podatki od 8 sierpnia 2023r. Szczegółowe informacje dotyczące konfiguracji programów po aktualizacji zostaną Państwu udostępnione wraz z plikami aktualizacyjnymi.
Szanowni Państwo,
Otrzymaliśmy dzisiaj informację z MRiPS, iż dochody za rok bazowy 2022 będą dostępne na Empatii dopiero od 8 sierpnia 2023 r.
Jednocześnie uprzejmie informujemy, iż w związku ze zmianą wersji usługi e-Podatki (z v7 na v8, która będzie obowiązywać od 8 sierpnia 2023r) w dniu 2 sierpnia 2023r udostępnimy Państwu aktualizację pakietu programów do obsługi Empatii oraz aktualizacje programów korzystających z Empatii w celu pozyskania danych o dochodach. Zaktualizowanie programów będzie niezbędne do poprawnego przesyłania zapytań na usługę e-Podatki od 8 sierpnia 2023r. Szczegółowe informacje dotyczące konfiguracji programów po aktualizacji zostaną Państwu udostępnione wraz z plikami aktualizacyjnymi.
-
- Praktykant
- Kontakt:
O! Dobrze wiedzieć. DziękiEwe123 pisze: 01 sie 2023, 9:26 Komunikat z info-r:
Szanowni Państwo,

-
- VIP
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
A mój program już dzisiaj ogarnia nowy okres zasiłkowy
-
- Praktykant
- Kontakt:
A na czym pracujesz??
Oprócz weryfikacje - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
już zgłupiałam z tym COVIDEM.. Prosze o podpowiedz
czyste powietrze dochody za 2022
ukraina karta pobytu
odliczamy 13 i 14 emeryturę za 2022 r.
Proszę o podpowiedź
Tłumaczenie aktu - co byście zrobili w takiej sytuacji?
zawiadomienie o wszczęciu postępowania z urzędu
to co czekacie z przedłużaniem zasiłków?
ŚP a renta
zaświadczenie czyste powietrze
Dochód za ryczałt
jak postąpić??
zaświadczenie do czystego powietrza.
jaki skład rodziny
Coś mi świta ale nie wiem czy dobrze
usługa KRUS