Wieczorna rozmowa z heniem :)
Re: Wieczorna rozmowa z heniem :)
do ~henia
Odezwij się
mam nowy kąsek do trawienia
)
Odezwij się

Z.
Muszę się zastanowić. Po pierwsze wiem, że potrafisz sam zapolować na kąski teorii. (do ~henia: nie chciałabym, byś wcześniejsze zdanie odebrał do siebie jako sugestię, że Ty nie potrafisz
)
Po drugie, bardziej uporczywe, nadal przeszkadza mi moja rzekoma ignorancja. Sorry, ale okropnie zapadła mi w pamięć ta obelga niesprawiedliwa.
Muszę się zastanowić. Po pierwsze wiem, że potrafisz sam zapolować na kąski teorii. (do ~henia: nie chciałabym, byś wcześniejsze zdanie odebrał do siebie jako sugestię, że Ty nie potrafisz

Po drugie, bardziej uporczywe, nadal przeszkadza mi moja rzekoma ignorancja. Sorry, ale okropnie zapadła mi w pamięć ta obelga niesprawiedliwa.
w sobotni wieczór ciepły henio sobie postanowił zrobić przerwę w trawieniu problemu swego oraz zadanego przez szanownego~Z. a tu proszę nowe menu szanowna ~betta przygotowała.
henio nie wie czy jest w stanie one nowe dania przetrawić albowiem o starych jeszcze nie wszystko heniowi wiadomo np. kto to są ci specjaliści od integracji społecznej?
ale i heniowi sie nowy w jego myślach nowe nie wiadomo co kluje.
no nic to jak mawiał klasyk - teraz henio znowu musi się w skorupkę jako ten slimok zagłębić i trawić, trawić, trawić aże mu się ułoży, a nie kamieniem stać będzie.
henio nie wie czy jest w stanie one nowe dania przetrawić albowiem o starych jeszcze nie wszystko heniowi wiadomo np. kto to są ci specjaliści od integracji społecznej?
ale i heniowi sie nowy w jego myślach nowe nie wiadomo co kluje.
no nic to jak mawiał klasyk - teraz henio znowu musi się w skorupkę jako ten slimok zagłębić i trawić, trawić, trawić aże mu się ułoży, a nie kamieniem stać będzie.
heniowi straszenie trudne zadania wieczorową porą szanowna ~betta zadaje - trudu to wymagało ale henio jako ten pomagier holmsa nijaki dr łotson się doszukał posta onego co w nim o rzeczonym foresightcie ~niedoinformowany definicje różne był wklejał. cóż zatem stało się rzeczonemu, że henio wzywany był?
a nowe co się heniowi kluje to ani chybi z ustawą co ją szanowny~Z. do konstytucji był raczył nominować z szacunku do niej ( ustawy naszej) jak rozumiem - jak gmina ona mała co to 3 do 5 np. z kierownikiem ma pracowników ma realizować zapis z onego art. 16 b tak aby jego wykonać dobrze?
albowiem pisze się gmina a w myśli się ośrodek.
a nowe co się heniowi kluje to ani chybi z ustawą co ją szanowny~Z. do konstytucji był raczył nominować z szacunku do niej ( ustawy naszej) jak rozumiem - jak gmina ona mała co to 3 do 5 np. z kierownikiem ma pracowników ma realizować zapis z onego art. 16 b tak aby jego wykonać dobrze?
albowiem pisze się gmina a w myśli się ośrodek.
no bo znowu go spotkałam, wyobraź sobie...
)
Otóż, czytam sobie dzisiaj miłą lekturkę, zwaną dla niepoznaki strategią rozwoju kapitału społecznego, patrzę jak jakość tego \"kapitału\" oceniają teoretycy, i co widzę? Mojego ulubieńca
))) Nawet mnie ucieszył jego widok i koniecznie chciałam Ci podrzucić jako ten kąsek
Podrzucić kawałeczek? Zgódź się...

Otóż, czytam sobie dzisiaj miłą lekturkę, zwaną dla niepoznaki strategią rozwoju kapitału społecznego, patrzę jak jakość tego \"kapitału\" oceniają teoretycy, i co widzę? Mojego ulubieńca

henio usilnie uprasza o niedokonywanie mieszania nicków - henio to henio a onże ~niedoinformowany to ~niedoinformowany (no może nie szanowny).
kawałeczek henio poprosi ale najsamprzód będzie musiał się jednak podszkolić na znalezionym poście (nie mylić z wielkim albo piątkowym) chyba że gógel co wszystko wie także podpowie. ale teraz henio musi załogę złombola co się ona na olimp w grecyji wybiera odprawić, tak że zadań ma henio bezliku.
a tak się jeszcze zapyta - a onże art. 16 be nie wydaje się interlokutorce wielce ciekawym przypadkiem co heniowi się po umyśle skołatanym kluje?
kawałeczek henio poprosi ale najsamprzód będzie musiał się jednak podszkolić na znalezionym poście (nie mylić z wielkim albo piątkowym) chyba że gógel co wszystko wie także podpowie. ale teraz henio musi załogę złombola co się ona na olimp w grecyji wybiera odprawić, tak że zadań ma henio bezliku.
a tak się jeszcze zapyta - a onże art. 16 be nie wydaje się interlokutorce wielce ciekawym przypadkiem co heniowi się po umyśle skołatanym kluje?
Oprócz Wieczorna rozmowa z heniem :) - HYdE PaRK przeczytaj również:
Ludzka natura
polecam
Na kogoś zagłosowalibyście dziś?
zapraszam do wsparcia protestu, jeśli ktoś się poczuwa
Zasiedziałe mopsiary
taka gra...
o demokracji, ciekawe
oblicza władzy i administracji
POSZUKUJĘ OSOBY DO WSPÓLNEGO WYJAZDU
rozmrożenie płac?
REFERENDUM w sprawie ACTA
NIE dla ACTA!!!
Tak jesteśmy nieustannie manipulowani
a nasz rząd oddał za darmo konsecje na poszukiwania złóż. Chwalcy po-psl do boju. Kontrować
Kurde
światowe standardy