Wieczorna rozmowa z heniem :)
Re: Wieczorna rozmowa z heniem :)
i nie ma interlokutora - może to słowo jest zbyt trudne dla czytaczy forum? - no nic przyszło samotnie miksturę popijać nawet adama poniosło w pi...... du!
no proszę nie na nikogo a mnie się taki problemik zrodził - czy pracownik socjalny to ma pomagać czy wspierać i czym się te dwa różnią od siebie poza literkami - taki problemik pewnie po proszeczkach - bo wróciłem ze zielonego mora linoleum ale wróciłem i jeszcze będę wracał z przerwami.
no jak tam maseczki która maseczka zna odpowiedź , no która maseczka?
no jak tam maseczki która maseczka zna odpowiedź , no która maseczka?
~henio!
A więc żyjesz
))) a już zdążyłam się zmartwić... Ustawiłam nawet nową ławeczkę na HP myśląc, że dotychczasowa przestała Ci się podobać. A Ty sobie żeglowałeś po prostu.
Jak chodzi o te dwa Twoje problemiki poproszkowe - różnią się wyłącznie literkami. Chyba, że dyskutujesz z jakimś literatem, językoznawcą albo innym teoretykiem.
A dlaczego z przerwami???
A więc żyjesz

Jak chodzi o te dwa Twoje problemiki poproszkowe - różnią się wyłącznie literkami. Chyba, że dyskutujesz z jakimś literatem, językoznawcą albo innym teoretykiem.
A dlaczego z przerwami???
no proszę zawsze można znaleźć ciekawego interlokutora - dzięki, miewam sobie takie przerwy i nic mi się nie chce to i tutaj sobie nie bywam.
ale tak bardziej poważnie, z tym że nie na pewno - czy my pomagamy czy też wspieramy - i nie chodzi o rozważanie literackie, językoznawcze czy tez teoretyka (a jeżeli już to jakiego teoretyka?) ?
no nie mogę ale się heniowi wielopoziomowy problem zrodził, no nie mogę.
ale tak bardziej poważnie, z tym że nie na pewno - czy my pomagamy czy też wspieramy - i nie chodzi o rozważanie literackie, językoznawcze czy tez teoretyka (a jeżeli już to jakiego teoretyka?) ?
no nie mogę ale się heniowi wielopoziomowy problem zrodził, no nie mogę.
ty, henio, betta siedziała wczoraj, czasem ktoś kiedyś jeszcze przycupnął, o Z. bywał i kicia i xyz i jeszcze inni już nie wspomnę kto.
ale, ale może coś na temat główny, który to bardzo od wczorajszych proszeczków henia nurtuje?
teraz henio musi się oddalić ale może może jeszcze wróci.
ale, ale może coś na temat główny, który to bardzo od wczorajszych proszeczków henia nurtuje?
teraz henio musi się oddalić ale może może jeszcze wróci.
Oprócz Wieczorna rozmowa z heniem :) - HYdE PaRK przeczytaj również:
Ludzka natura
polecam
Na kogoś zagłosowalibyście dziś?
zapraszam do wsparcia protestu, jeśli ktoś się poczuwa
Zasiedziałe mopsiary
taka gra...
o demokracji, ciekawe
oblicza władzy i administracji
POSZUKUJĘ OSOBY DO WSPÓLNEGO WYJAZDU
rozmrożenie płac?
REFERENDUM w sprawie ACTA
NIE dla ACTA!!!
Tak jesteśmy nieustannie manipulowani
a nasz rząd oddał za darmo konsecje na poszukiwania złóż. Chwalcy po-psl do boju. Kontrować
Kurde
światowe standardy