Napisano: 04 sty 2009, 15:54
\" zoe - o jakim bezpodstawnym wzbogaceniu piszesz? Weźcie młotek i puknijcie się w puste głowy - ci którzy piszą o zwrocie nienależnie pobranego zasiłku i w dodatku z odsetkami. Wpinasz akt zgonu męża w akta i dajesz sobie spokój - nadgorliwość się nie opłaca\"
\"elizo - na tym forum próżno szukasz życzliwości i wsparcia, tu widzą tylko przepisy (które coraz częściej okazują się niezgodne z Konstytucją RP, niesprawiedliwe) a nie widzą człowieka. W OPS-ach w większości klienci są postrzegani jako wyłudzacze pieniędzy podatników\".
pierwszy raz aleXandra napisała coś mądrego i na korzyść klient
To są tylko nieliczne przykłady wypowiedzi jednej z pań. Uważasz drogi adminie, że nie są zniechęcające dla innych użytkowników? Stało sie to forum dla tej pani swoistym, politycznym Hyde Parkiem a Ty oczywiście tego nie zauważasz. Nie napisałam nic złego a Ty mnie z tego forum wykluczasz. Nie tylko ja zauważyłam, że wybitnie od pewnego czasu poziom portalu sie obniżył a prawdziwi fachowcy już sie tutaj nie wypowiadają. Pozdrawiam i już nigdy się tu nie wypowiem żeby nie drażnić ireny no i przy okazji Ciebie.