Do administratora - O serwisie OPS.pl

Strona 1 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 23 kwie 2010, 14:32

Drogi administratorze tego szacownego forum.
Niektórzy atakują mnie, iż jestem nie fair pisząc do dzibar, że powinna się leczyć. Pomijam moje osobiste odczucia do tej kobiety (początkowo bardzo jej broniłam), ale teraz to Ona przesadza. Owszem ma prawo pisać, co chce i mieć swoje poglądy (takich ludzi bardzo szanuję), ale dział Pomoc Społeczna temu nie służy. Pisząc do Niej, że ma zażywac tabletki jest pewnego rodzaju manifestem przeciwko wyróżnianiu osób na tym forum. Wiele razy czytałam bardzo ciekawe tematy, które jednak przez admina zostały potraktowane za nietematyczne i wrzucane do HYDE PARKU.

Pytam się więc Ciebie bardzo poważnie:

Dlaczego posty dzibar nie związane z tematyką pomocy społecznej nie sa wrzucane do HYDE PARKU????????
~psychiatra

Napisano: 23 kwie 2010, 14:56

weź lepiej nawet 3 tabletki, wiesz jakie
~xxy

Napisano: 23 kwie 2010, 15:09

niektórzy z nas chcą czytać dzidkę, a ty omijaj ją łukiem , szerokim łukiem
~bo,ponieważ

Napisano: 23 kwie 2010, 15:21

pewnie dlatego, że jak wszędzie, panuje tu \"subiektywna sprawiedliwość\"
nona
Praktykant
Od: 14 kwie 2010, 23:01
Zajmuję się:

Napisano: 23 kwie 2010, 17:38

to czytajcie ją na Hyde Parku. Nikt nie broni jej pisać, al jest do tego odpowiednie miejsce.

xxy. Tobie nawet cała paczka tabletek nie pomoże.

P.s. Admin czekam na odpowiedź
~psychiatra

Napisano: 23 kwie 2010, 18:15

a my właśnie chcemy Dzibar tutaj czytać i nie tobie decydować gdzie maja być jej posty, weź coś na uspokojenie bo ci żyłka gdzieś pęknie i zaczniesz mieć problemy nie tylko z psyche
~....

Napisano: 23 kwie 2010, 20:35

buhaha.Następny na leczenie
~psychiatra

Napisano: 23 kwie 2010, 21:03

Apeluję tu -KTO MĄDRY OD TEJ CHWILI NIE BĘDZIE RZUCAŁ OBELG NA DZIBARA I NAWZAJEM ....A kto GŁUPI.. nIECH PISZE>>>>DALEJ, wiśta wioooo.........
~anna

Napisano: 23 kwie 2010, 21:18

psychiatra ma rację
~ooooooo

Napisano: 23 kwie 2010, 21:26

Szanowny/Szanowna "Psychiatro"

Masz prawo zgłaszać swoje uwagi na temat treści oraz miejsca publikowania tematów na forum ops.pl. Wszyscy zalogowani użytkownicy forum ops.pl mają uprawnienie pozwalające zgłaszać pojawiające się na forum wątki do moderacji. Reagujemy również na sugestie zgłaszane na adres
Kod: Zaznacz cały
redakcjaops.pl
oraz na opinie pojawiające się w dziale "O serwisie OPS.pl" https://www.ops.pl/forum.php?category=5

Szczególnym miejscem forum ops.pl jest dział Pomoc Społeczna (forum ogólne). Są użytkownicy forum, którzy uważają, że powinny się tu pojawiać wyłącznie tematy bezpośrednio i wyłącznie dotyczące pomocy społecznej, polityki społecznej oraz pracy socjalnej. Są również użytkownicy, którzy traktują to miejsce, jako obszar dla szerszej debaty.

Andrzej Gocłowski
admin2
Andrzej

Strona 1 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x