wieści ze świata polityki - HYdE PaRK

Strona 2 z 17    [ Posty: 169 ]

Napisano: 23 sty 2016, 20:55

wyborcy profesor (hłe hłe hłe) pawłowicz udzielcie odpowiedzi

https://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/Interp ... y=1800B6F6
W poselskiej interpelacji dopytuje więc Zbigniewa Ziobrę (45 l.) o możliwość zwiększenia opłat m.in. za korzystanie z sali sądowej, pracę sędziego i ławników. Nam powiedziała, że jedynie... przekazuje ministrowi sprawiedliwości pytania od swoich wyborców.
:lol:

https://www.fakt.pl/politycy/pawlowicz-u ... 05865.html
też sobie wkleję

Napisano: 23 sty 2016, 21:10

główny pislamisowski manipulator zabrał głos

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... aid=1165a5

od kiedy powołał pisustan zawsze w opozycji (bez 2005 - 2007 a i wtedy był przeciw sobie) na koszt podatników w sejmie, z ochroną, z żalem za komuną i esbekami, którzy go olali (w stanie wojennym 2 godziny na przesłuchaniu i do mamusi), bez żony, dzieci, rodziny, prawa jazdy, karty bankomatowej i nieutulonym żelem że go to wszystko ominęło.
tak to biednym jakaczem manipulowały
dwa ośrodki manipulacji: "komunistyczny" i "dysydencki"
szczególnie ten dysydencki, co wskazuje że jarkacz nie był dysydentem w mienionym 45 leciu peerelu - to kim on wtedy był?
takie sobie myśli

Napisano: 23 sty 2016, 21:34

"Paweł Kukiz: Kaczyński? Mam do niego 100%zaufanie. Kocha Polskę. Jest nie do kupienia"

To dlatego lewactwo atakuje Jarosława Kaczyński w najbardziej obrzydliwy sposób. Lewak w tym topiku lamentuje, że w Peerelu funkcjonowało "Ty bikiniarzu" potem "Ty żydzie", a za chwilę o Kaczyńskim pisze: „bez żony, dzieci, rodziny, prawa jazdy, karty bankomatowej i nieutulonym żelem że go to wszystko ominęło”.
Nie trudno zorientować się, że ten chory z nienawiści lewak zna z autopsji przytaczane sposoby niszczenia ludzi i sam je dzisiaj nadal stosuje. Nie ma argumentów rzeczowych są natomiast same inwektywy. Stara szkoła esbecka.
patronus

Napisano: 23 sty 2016, 21:46

Szanowni państwo, ponieważ co jakiś czas podnoszona jest przez lewaków kwestia braku zasadności zapewnienia Jarosławowi Kaczyńskiemu ochrony to stale trzeba przypominać, że to na polityku PiS dokonano mordu politycznego:

https://www.tvn24.pl/raporty/mord-polity ... ze-pis,311

Proszę zwrócić uwagę na tytuł tej wiadomości w TVN 24: "Mord polityczny w biurze PiS". Morderca, były członek PO twierdził, że chciał zamordować Jarosława Kaczyńskiego. Tak dzieje się dlatego, że po 1989 roku nie osądzono żadnego zbrodniarza komunistycznego.
polonus

Napisano: 24 sty 2016, 18:16

takie sobie myśli jarkacz z torunia

https://wpolityce.pl/polityka/279192-o-o ... zemowienia

a co do lewków
sędzie kryże członek pzpr wiceminister w rządzie jarkacza u zeroziobro -
W 1970 ukończył prawo na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. W Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej działał od lat 70. do rozwiązania. Sprawował funkcje w regionalnym aparacie partyjnym.
W marcu 1980 jako sędzia Sądu Rejonowego w Warszawie skazał na karę aresztu zasadniczego Andrzeja Czumę, Wojciecha Ziembińskiego i Bronisława Komorowskiego za publiczne stwierdzenie, że PRL nie jest państwem niepodległym i zorganizowanie w Warszawie 11 listopada 1979 obchodów Święta Niepodległości. Wykonane wyroki zostały skasowane przez Sąd Najwyższy.
wolski sympatyk i krzewiciel pis - 1 sekretarz pop w trójce członek pzpr
W latach 1975–1981 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej, od 1980 był sekretarzem Podstawowej Organizacji Partyjnej Programu III PR
piotrowicz - poseł pis - członek pzpr odzanczony przez radę państwa prl brązowym krzyżem zasługi za ochronę dysydentów w stenie wojenny
W 1978 rozpoczął pracę w Prokuraturze Rejonowej w Dębicy, następnie w 1980 został przeniesiony do Prokuratury Wojewódzkiej w Krośnie, na początku lat 80. przeniesiony do Prokuratury Rejonowej w Krośnie[1]. Od 1978 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotnicznej[1]. Był członkiem egzekutywy PZPR w Prokuraturze Wojewódzkiej i Rejonowej w Krośnie[2]. W stanie wojennym był autorem aktu oskarżenia przeciwko działaczowi opozycji Antoniemu Pikulowi oskarżonemu o kolportaż wydawnictw drugiego obiegu[3]. Po upublicznieniu tej sprawy w 2013 Stanisław Piotrowicz stwierdził, że dążył do umorzenia tego postępowania[1]. W 1983 został odznaczony Brązowym Krzyżem Zasłu
Krzyż Zasługi został przejęty dekretem PKWN z dnia 22 grudnia 1944 roku do systemu odznaczeń Polski Ludowej
wolniewicz prawoskrętny (jak o sobie powiada) profesor członek pzpr od 25 roku życia wstąpił bo chciał robić karierę
- Nikt absolutnie wstąpienia do partii ode mnie nie wymagał, ani mnie o to nie pytał. Powód mojej decyzji był zupełnie inny. Wracałem do nauki, bo szła wielka przebudowa socjalizmu: życie wracało do normy, także to akademickie. W lutym 1956 r. obradował wiekopomny XX Zjazd Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego, który potępił kult Stalina i jego zbrodnie. Był czas nadziei, chciało się w tym uczestniczyć, jakoś to wspomóc. Najprostszą zaś drogą było wstąpić do partii, która to dzieło przebudowy podjęła. I to uczyniłem
- Wywiad rzeka z najbardziej prawoskrętnym polskim profesorem filozofii - 2010r.

i masz swoich lewaków

odnośnie jarkacza
żony - brak - prawda
dzieci - brak - prawda
prawa jazdy - brak - prawda
karty bankomatowej - nie miał, ale może już ma (?)
esbecja zaprosiła go na 2 godziny i kopnęli w dupsko takiego dysydenta odsyłając go do domu
a o stanie wojennym dowiedział się w kościele po południu jak się wyspał - obie info z wywiadu z jarkaczem - a wtedy kilkaset a może i tysięcy ludzi komuchy zamknęli w wiezieniach i internatach - fakt
gdzie tu inwektywy?
też sobie wkleję

Napisano: 24 sty 2016, 20:00

Wiesz co tępy lewaku, cmoknij mnie w pompę aż zassie! To jedyne co teraz możesz zrobić i mam nadzieję, że obecne rządy utrwalą ten stan na wieki!

Czerwoni mordercy i różowi zamordyści chcą nas uczyć demokracji. Kiedyś śpiewali Międzynarodówkę z sowietami, dzisiaj śpiewają Odę do radości z lewakami z Zachodu. Choroba ta sama tylko metody bardziej wyrafinowane.
polonus

Napisano: 26 sty 2016, 14:39

wieści ze świata polityki
Dla nauki nie ma większego znaczenia Twoje stwierdzenie lubię czy nie lubię, dla polityki i owszem, przy wyborach Twój bazgrot jest bezcenny. Jeśli nie zgadzasz się ze stanowiskiem, poglądem to uzasadnij to. Prawda jest taka,że dopóki intelektualiści ( w tym Staniszkis) tworzyli diagnozy, które bardzo odpowiadały PIS i były wykorzystywane w retoryce Kaczyńskiego to było ok.Niestety dużo się zmieniło, styl władzy PiS też i poglądy Staniszkis również i to nie pasuje.. Jak to powiedziała infantylny autorytaryzm, a Duda jako postać tragiczna . Dobre. Bardzo sobie cenię tego naukowca.
Anioł

Napisano: 26 sty 2016, 14:45

Polonus: Kaczyński to tez lewak, tak samo jak jego idol Piłsudski
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 26 sty 2016, 14:55

O proszę jest i mój przyjaciel Seneka Starszy. 'Gaworzysz" rewelacja powiedzieli, przewróciłam oczami i pomyślałam, jak dobrze, że nie trzeba mówić o jego charakterze.
Anioł

Napisano: 26 sty 2016, 15:01

i Kaczyński i Piłsudski mieli (mają) wredne charaktery
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Strona 2 z 17    [ Posty: 169 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]