wizerunkowe wpadki rodziców
Re: wizerunkowe wpadki rodziców
Witam,proszę pomyslec że nie wszystkie rodziny tak żyją.Mam dziecko leżące ,wymagające stałej całodobowej opieki,całkowicie niesamodzielne.Nigdy nie byłam na wczasach,mam starą nokie i sztuczną biżuterię-której i tak nie mam gdzie założyc ponieważ ciągle siedzę w domu.Od 23 lat nie udało mi się przespać ani jednej całej nocy.W mojej okolicy inne matki żyją podobnie-zazdroscicie?
Nie oceniajcie ludzi po wyglądzie! Sama mam niepełnosprawne dziecko i ciuszki markowe - z ciuchlandu za parę złotych, telefon używany- chińską podróbę galaxy z allegro za 80 zeta i złotą biżuterię- rodzinną pamiątkę po babci, która podarowała mojej córce na 1 komunię. mam jej to sprzedać by kupić paczkę pampersów?? Co do złota- na każdym bazarze dostaniecie piękne świecidełka idealnie imitujące złoto- ale cóż- matka niepełnosprawnego dziecka ma mieć tylko worek połatany i chustkę na głowie. Chcecie się zamienić??? Oddam to wszystko za 50 cm zdrowego rdzenia kręgowego dla swojego dziecka!!!Kto chętny?
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
O jakich wpadkach tutaj mowa ???? Zastanówcie się, zanim cokolwiek publicznie napiszecie.
Chcielibyście się z nią zamienić ????
Ta babka jest BOHATERKĄ, ponieważ zrobiła to, co już 15 lat temu należało zrobić, czyli nagłośnić problemy niepełnosprawnych dzieci. WIELKI SZACUN dla niej i wszystkich protestujących w sejmie.
Kilka dni temu w debacie polsat news Pani Julia Pitera powiedziała, że jaki kilka milion ow ludzi w Polsce chciało mieć EURO 2012, to rząd nie powinien dokłądać do budowy stadionów tylko do niepełnosprawnych dzieci ? Mało z kanapy nie spadłem...
Pitera
Libicki
Niesiołowski - to polityczne trupy.
Chcielibyście się z nią zamienić ????
Ta babka jest BOHATERKĄ, ponieważ zrobiła to, co już 15 lat temu należało zrobić, czyli nagłośnić problemy niepełnosprawnych dzieci. WIELKI SZACUN dla niej i wszystkich protestujących w sejmie.
Kilka dni temu w debacie polsat news Pani Julia Pitera powiedziała, że jaki kilka milion ow ludzi w Polsce chciało mieć EURO 2012, to rząd nie powinien dokłądać do budowy stadionów tylko do niepełnosprawnych dzieci ? Mało z kanapy nie spadłem...
Pitera
Libicki
Niesiołowski - to polityczne trupy.
bohaterką?
A jakiego bohaterskiego czynu dokonała?
Może ni używajmy tak wielkich słów. Nie popadajcie w megalomanie
A jakiego bohaterskiego czynu dokonała?
Może ni używajmy tak wielkich słów. Nie popadajcie w megalomanie
a propos Pana Marszałka -nie sądzę, żeby to była rodzina. Zbieżność nazwisk i tyle. Nie warto wyciągać wniosków
moim skromnym zdaniem pracownika swiadczeń, świadczenie pielegnacyjne powinno być uzależnione od dochodu, znam wiele osób pobierających, śp, którym się b. dobrze powodzi, także często rodzic pobierający to świadczenie pracuje na czarno.
zazdrościcie jej , bo ma zaradnego męża ,puknijcie sie w łeb
Oprócz wizerunkowe wpadki rodziców - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
praca dziecka niepełnosprawnego
kuzwa i kuzwa
kuzwa i kuzwa
czy mnie też obejmie
Jak to jest z tą spłatą ?
bedzie obgadywanie
Opiekunowie niepełnosprawnych dorosłych będą protestować
jak liczyć dochó z działalności gospodarczej pomocy :(
ZP
nadpłacone składki -pomocy
potrzebuję POMOCY
Jak myślicie od kiedy
Piszę pracę na temat stresu w pracy. Bardzo proszę o odpowiedz na pytania
do dobrej duszyczki
jak znalezc w sygnity osoby pob. św. p. do czerwca 2013 r.
CAS