wizerunkowe wpadki rodziców

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~baska

Re: wizerunkowe wpadki rodziców

Post autor: ~baska »

Ja wcale tym rodzicom nie zazdroszczę ale współczuje ile oni muszą miłości i czasu poświecić tym dzieciom. Mieć dziecko nie pełnosprawne to najgorsze co może spotkać. I jestem nawet za tym żeby rząd przyznał im 2 tys nie tysiąc żeby chociaż mogli godnie żyć. Zasługują na to bo one się opiekują swoimi dziećmi niepełnosprawnymi. A są takie osoby jak Katarzyna W które zdrowe dzieci swoje zabijają opuszczają i nie zasługują żeby je nazwać matkami bo to są wyrodne k.u.r.w.y.
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

I dalej misujecie pojnta... ehh, to smutne :(
Walka z wiatrakami since 1998.
~x

Post autor: ~x »

Iks berecie na drzewo.
~Iks

Post autor: ~Iks »

Twoja stara?
~solidarność

Post autor: ~solidarność »

TLENIONA BLONDYNA IWONA JAKA PRZEBIEGŁA !!!! GDY DOWIEDZIELI SIĘ, ŻE PRZYJADĄ wo I POKRZYŻUJĄ IM PLANY OD RAZU KAMYSZA NA 1100 NACIAGALI I LATALI DO KAMER ZE WSZYSTKO ZALATWIONE KAMYK POTWIERDZI I MOZNA ISC DO DOMU I CO?

okazuje sie, że Kamyk ma ich gdzie bo rzadzi Tusk i to on daje kase i rodzice jednak zostają bo widzą że WO nie dają za wygrana

WO mogą przegrać, wrócić z niczym ale to bohaterowie, dali sie upokorzyć w 2012 w protescie rodzicow, dali sie upokorzyć 1 lipca 2013, upokarzali się w MPiPS przed Seredyn ale dla mnie oni są bohaterami

i niewazne czy wroca z 520 czy 1000 ale rozliczy ich Trybunał a Polskie spoleczenstwo patrzy i osadzi wwyborach!!

TAK TRZYMAĆ WO!!!!!!!!!!!!
~zibi

Post autor: ~zibi »

ni.e odpuszczajcie mamy niepeł. dzieci musi wam dac tę kasę.BRAWO SZACUNEK dla WAS
~GOPS

Post autor: ~GOPS »

A co z matkami które też mają niepełnosprawne dzieci i pracują za 1300,00. Im tez dodać bo znacznie więcej ich to kosztuje.
~ludek

Post autor: ~ludek »

Dla jednych samobójca-zamachowiec to bohater, dla innych terrorysta.

Jeżeli Tusek się ugnie pod żądaniami to będzie to koniec jego politycznej kariery i początek bankructwa państwa. Jeśli opiekunowie dostana to czego chcą, to po nich przyjdą inne grupy społeczne lub zawodowe, które będą siedzieć pod sejmem tak długo, aż dostaną czego chcą. Będą siedzieć, bo będą wiedzieć, że skoro rząd ugiął się raz, ugnie się i drugi.

Amerykanie dopiero 11 września zrozumieli, że z terrorystami sie nie negocjuje.
~Elmer

Post autor: ~Elmer »

Ludek Donek dobrze kombinuje. Naobiecuje na przyszłość, ba nawet pewnie i ustawy na przyszłość zrobi. Potem kulturalnie przegra wybory, zejdzie do opozycji i będzie krzyczał z mównicy sejmowej: Ja dałem, a ci (pewnie sekta z PiS) zabierają!

Co Tusk Vision Network i Gazeta Wybiórcza będzie miała używania...

No, chyba, że sekta wpadnie na pomysł podniesienia cen benzyny i energii (co zresztą Donek nam już załatwił poprzez brak weta w sprawie pakietu klimatycznego). Tylko wtedy to będziemy wszyscy leżeć i kwiczeć. Chyba, że się załapiemy na zmywak w Moskwie.
~ludek

Post autor: ~ludek »

Tylko co zrobi jak wygra (co wcale nie jest niemozliwe)?
ODPOWIEDZ