Wizyty
Re: Wizyty
Hej Tomaszu, dzisiaj wszystko działa jak najlepiej /tj. wizyty/ tylko nie wiem co może być tego przyczyną. A zdrowotne bez zmian, pozdrówka.
Polecam włączenie sobie powiadamiania o terminie aktualizacji wywiadów - bardzo przydatna rzecz, jeśli planujecie wizyty.
pozdrawiam
pozdrawiam
Dzięki, dzięki a jak to włączyć bo wiem o tym ale jeszcze nie próbowałam, za dużo mam pracy dopiero od 2 dni trochę luziku i zaczełam śledzić różne usprawnienia.
Trzeba ustawić w roli Administratora parametr systemowy „Przypomnienie o wywiadzie” na „tak”.
Przypomnienie pojawia się od razu po zalogowaniu w Pomoście pracownika, który jest podany w Pomoście jako prowadzący tę rodzinę, z którą należy przeprowadzić wywiad.
Pojawia się począwszy od dnia wcześniejszego niż upływający termin o liczbę dni określoną w parametrze „Ile dni przed terminem” (domyślnie 5 dni przed) i przestaje się pojawiać
w dniu określonym w parametrze „Ile dni po terminie (domyślnie 30), albo w momencie zarejestrowania w Pomoście nowego, kompletnego wywiadu.
pozdrawiam
Przypomnienie pojawia się od razu po zalogowaniu w Pomoście pracownika, który jest podany w Pomoście jako prowadzący tę rodzinę, z którą należy przeprowadzić wywiad.
Pojawia się począwszy od dnia wcześniejszego niż upływający termin o liczbę dni określoną w parametrze „Ile dni przed terminem” (domyślnie 5 dni przed) i przestaje się pojawiać
w dniu określonym w parametrze „Ile dni po terminie (domyślnie 30), albo w momencie zarejestrowania w Pomoście nowego, kompletnego wywiadu.
pozdrawiam
Wielkie dzięki właśnie przed chwilą zaczełam czytać ale już klienci bombardują mnie telefonami /pełnia ech...../ więc musiałam przerwać, w wolnej chwili spróbuję i dam znać.
Oprócz Wizyty - Oprogramowanie przeczytaj również:
sygnity
Co z tą liczbą osób?
Zgodność- zbiór centralny
Administrator JT zabezpieczenie społecznego
problem z dec. na okres.
śniadanie w Przedzskolu
Dożywianie-catering w Pomost STD
refundacje zasiłków w POMOST
dps a potrącenie
nowy program
Empatia co sadzicie