Ja robię tak, że strona oświadcza mi, że prosi o wstrzymanie do czasu rozstrzygnięcia przez marszałka czy zachodzi koordynacja. W izydzie wprowadzam zmianę tzn. wstrzymuję wypłatę a skserowane dokumenty przesyłam do ROPS. Oczywiście są sprzeczne informacje, że jest nieprawnie zrobione ale był post o tym viewtopic.php?f=61&t=207243038syl86 pisze:a jesli w trakcie pobierania juz 500+ zgłaszają ze jeden z rodzicow rozpoczął prace za granica to gdzie w Izydzie zaznaczacie przesłanie do ROPS-u??
Minion pisze:Ja robię tak, że strona oświadcza mi, że prosi o wstrzymanie do czasu rozstrzygnięcia przez marszałka czy zachodzi koordynacja. W izydzie wprowadzam zmianę tzn. wstrzymuję wypłatę a skserowane dokumenty przesyłam do ROPS. Oczywiście są sprzeczne informacje, że jest nieprawnie zrobione ale był post o tym viewtopic.php?f=61&t=207243038syl86 pisze:a jesli w trakcie pobierania juz 500+ zgłaszają ze jeden z rodzicow rozpoczął prace za granica to gdzie w Izydzie zaznaczacie przesłanie do ROPS-u??