wniosek elektroniczny

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
bbaa

wniosek elektroniczny

Post autor: bbaa »

Mam pytanie czy ktoś już otrzymał wniosek złożony drogą elektroniczną? Jeśli tak to widniał on w skrzynce odbiorczej KDR? Czy musieliście wchodzić jeszcze na jakieś inne strony żeby go pobrać, EPUAP, empatia itd? Bo rodzina mówi mi że złożyła wniosek o KDR a ja nic nie mam że złożony? Bardzo proszę o pomoc???
toto

Re: wniosek elektroniczny

Post autor: toto »

empatia.mpips.gov.pl
bbaa

Post autor: bbaa »

Z tej strony mam pobierać te złożone wnioski? Wchodzę ale tam jest tylko jak można złożyć a nie jak odebrać?
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

bbaa pisze:Mam pytanie czy ktoś już otrzymał wniosek złożony drogą elektroniczną? Jeśli tak to widniał on w skrzynce odbiorczej KDR? Czy musieliście wchodzić jeszcze na jakieś inne strony żeby go pobrać, EPUAP, empatia itd? Bo rodzina mówi mi że złożyła wniosek o KDR a ja nic nie mam że złożony? Bardzo proszę o pomoc???
wniosek możesz odebrać, tylko w systemie MOK- z pozycji skrzynka odbiorcza
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
ODPOWIEDZ