wniosek o zatrzymanie prawka

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
jhgfdsa

wniosek o zatrzymanie prawka

Post autor: jhgfdsa »

wystawiłam dłużnikowi decyzję za uchylającego sie w 10.2014r. po tym w grudniu wysłałam wniosek o zatrzymanie prawka i o ściganie. pod koniec grudnia dłużnik łaskawie wstawił się na wywiad i złożył oświadczenie majątkowe.
1. Co teraz powinnam zrobić??
2. wycofać wniosek mogę dopiero jak będzie wpłacał przez 6 m-cy 50% prawda??
3.Czy mogę mu jakoś pomóc żeby tego prawka mu nie zabrali?? teraz w miarę wpłaca kasę ale nie ma ciągłości w styczniu zapomniał ale za to w lutym ma sporo wpłacone :)
eMGie
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: wniosek o zatrzymanie prawka

Post autor: eMGie »

nic nie możesz zrobić tylko czekać
ad. 2 tak
ad. 3 tak Ci go żal?
mógł przyjść na wywiad
jhgfdsa

Post autor: jhgfdsa »

ad.3 "tak Ci go żal?" - fajna jesteś już Cię lubię :D wszystko dla dobra klienta :lol:
eMGie
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

pracuje w tym od początku :lol: i uważam że sami są sobie winni, jak ktoś nie chce pracować to nie będzie

jak to powiedział Kiepski: z moim doświadczeniem i wykształceniem w tym kraju pracy nie ma

a tak na marginesie po czym sugerujesz że ja to kobieta :mrgreen:
Gość

????

Post autor: Gość »

Witam, dłużnik złożył wniosek o zwrot prawa jazdy . Wpłaty w kwocie 60 % dokonał we wrześniu 2014 -tak
październiku 2014 -nic
listopadzie 2014 - nic
w grudniu 2014 -tak
styczniu 2015 -tak
lutym 2015 -tak
nie ma ciągłości 6 miesięcy dokonywanych wpłat. Co z tym zrobić? Wysłać zwykłe pismo, że nie spełnia wymogów , czy decyzję odmowną?
eMGie
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

pismem
ODPOWIEDZ