Wprowadziłam wniosek. I niechcąco kliknęłam na „przekaż wniosek” a powinno być „załatw bez kwalifikacji” bo mam wysłać do rops. Po klinięciu „przekaż wniosek” nie mogę w ogóle go znaleźć żeby zmienić status. Jak to zrobić, pomocy!!
Chodzi o to ze jak jestem na liscie wszystkich wniosków to nie ma tego co wprowadziłam i przekazałam. Tylko jak wybiorę na zakładce Filtr--> i wybiorę „Pokaż wnioski przekazane” to wtedy pokazuje się ten wniosek. Mogę go tylko modyfikować. Status tego wniosku –wniosek zarejestrowany – przekazany do innej instytucji
Wejdź ponownie we filtr wniosków, wybierz status wniosek zarejestrowany - przekazany do innej instytucji, ewentualnie datę złożenia od ...do i zastosuj, a potem cofnij kwalifikację (nie zaznaczaj- "pokaż wnioski przekazane"!
agawa pisze:Czyli na dole "cofnij kwalifikację" jest nieaktywne?
tak. On nie jest chyba zakwalifikowany jeszcze. Ten wniosek jak widmo bo nigdzie nie ma, czyli "we wszystkich wnioskach". Tylko jak w Filtrze zaznacze "wnioski przekazane" to wtedy wyskakuje ten wniosek i nie mozna cofnąć, tylko jest aktywne okno, żeby zmodyfikowac albo kwalifikuj. Może gdzies w administracji da się cos zrobic?