Iks chyba nie kwalifikacji tylko znajomości.
W dzisiejszej rzeczywistosci, żeby załapac sie nawet na sprzątaczką, to trzeba tych znajomości.
Wstydzić się powinni.
Re: Wstydzić się powinni.
~m&m wybacz Iksowi zapomniał, ze to ty masz patent na cała wiedzę tego świata. Chłopina zwyczajnie zapomniał....
Dajcie spokój przeciez ktos specjalnie rzuca kontrowersyjny tekst zeby popatrzec jak pracownicy dra koty na forum.
I trzeba zrobić bezwzględnie porządek z niby \"opiekunami\". jak nie było świadczenia ani tez zasiłku to się rodzicami nie opiekowali? Włosy stają na głowie dęba jak Pan krzyczy na urzędnika , że co? ma się matka za darmo opiekować? Ja się pytam: czy jak był dzieckiem matka się nim opiekowała za pieniądze od państwa? Wiem, że są i takie sytuacje, że faktycznie dzieci rezygnują z pracy bo mają pod opieką dwoje niepełnosprawnych rodziców,i takie osoby powinny z tych świadczeń korzystać.Bez kręcenia . Nigdy w Polsce nie będzie dobrze, jak prawo będzie pozwalało na kombinowanie. mam na myśli fikcyjne zatrudnienie i rezygnacja z niego po dwóch dniach itp.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
\'chyba nie kwalifikacji tylko znajomości.\'
Czasem szczęście - ja dostałem robotę bo szef ówczesny chciał faceta (bo za duża feminizacja zawodu, a parytety i te sprawy), a że byłem jedynym kandydatem na 80 chętnych to wisz... a co do kwalifikacji do obsługi ŚR - to jest tak hermetyczna wiedza, że nikt kto przychodzi do pracy pierwszy raz tego nie ogarnia. Nawet Ci po znajomości zatrudnieniu mogą być w tym dobrzy.
Czasem szczęście - ja dostałem robotę bo szef ówczesny chciał faceta (bo za duża feminizacja zawodu, a parytety i te sprawy), a że byłem jedynym kandydatem na 80 chętnych to wisz... a co do kwalifikacji do obsługi ŚR - to jest tak hermetyczna wiedza, że nikt kto przychodzi do pracy pierwszy raz tego nie ogarnia. Nawet Ci po znajomości zatrudnieniu mogą być w tym dobrzy.
Walka z wiatrakami since 1998.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Że robota po znajomości? - no z reguły niestety tak, u nas też jest jedna taka, zatrudniona na polecenie góry.
Walka z wiatrakami since 1998.
E to skromniutko. Umnie w mieście od kiedy w 2010 zmieniła sie władza w samum UM znalazło zatrudnienie ze 100 osób, a ile w jednostkach mu podległych, tak jak mops , to już sie nie mówi.
Oprócz Wstydzić się powinni. - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW PPOOMMOOCCYY!!!!
do mądrych głów :-))
czy należy uchylić
ŚP a pkt 6 orzeczenia
wniosek do SKo o unieważnienie decyzji
zasiłek rodzinny na córkę której dziecko zmarło
świadczenie pielęgnacyjne a zasiłek macierzyński
podstawa na 200 zł
Wstydzić się powinni
termin proszę o opinie
odsetki od nienależnie pobranych świadczeń
MANIFESTACJA 27.03.2014
pod Sejm