Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK

Strona 49 z 61    [ Posty: 606 ]

Napisano: 13 wrz 2010, 10:05

mam swoje zdanie i wyrażam je odważnie wszędzie - także na tym forum, a jeżeli chodzi o to gdzie wyrażam swoje zdanie to wlaśnie tam gdzie powinnam wszak z zawodu jestem pracownikiem socjalnym z tytułem specjalisty pracy socjalnej.
Jeżeli ktoś ma problem z interpretacją istoty pracy socjalnej to już nie mój problem. Po prostu powinien sie podszkolić, a nie atakować osoby, ktore maja odwagę coś zmieniać
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 13 wrz 2010, 14:42

a co ma kaczyzm do pracy socjalnej? czy jarkacz jest jest również fachowcem w tej dziedzinie? dzibar, coraz trudniej cię zrozumieć. tak często podpierasz się na forum swoim dyplomem i szkoleniami, tak jakbyś pozjadała wszystkie rozumy jako pracownik socjalny, była co najmniej najbardziej kompetentną osobą na tym forum i ekspertem od wszystkiego.
pomieszanie z poplątaniem...
z tego co wyżej napisałaś i nie raz to podkreślałaś to mówienie o sobie \"z zawodu jestem pracownikiem socjalnym z tytułem specjalisty pracy socjalnej\" daje ci jakiś specjalny mandat społeczny do wyrażania swoich poglądów politycznych. oczywiście jak najbardziej jesteś w błędzie, bo będąc w roli pracownika socjalnego powinnaś być neutralna światopoglądowo, przynajmniej mnie tak uczono (a też mam dyplomy i liczne szkolenia przez kilkanaście lat będąc w zawodzie, tylko nie podpieram się tym jak ty przy każdej nadarzającej się okazji, gdy brak ci argumentów). to, jakie masz poglądy to twoja prywatna sprawa i w żaden sposób nie określa tego zawód, czy dyplom, który posiadasz. zgadzam się z tobą, że każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów, tylko że ja robię to jako osoba prywatna i nie mieszam w to spraw zawodowych, nie ogłaszam ich również jako prawdę objawioną. tym się różnimy w tej kwestii. również tym, że twój sposób wyrażania poglądów jest drażliwy dla innych, stąd jak myślę, wiele przykrych komentarzy pod twoim adresem...
~średniostary

Napisano: 13 wrz 2010, 15:17

zgadzam się z Tobą średniostary
~MARTA

Napisano: 13 wrz 2010, 15:22

dziebr terepeutuj sie sama!!!!!!!!!
~?

Napisano: 13 wrz 2010, 15:26

dziabar z Toba jest gorzej niż przed sanatoerium!!!!!
nie da się wszystkiego sprowadzić do tego, że jesteś specjalistą pracy socjalnej - pewnie wiele osób na forum ma taka specjalizację i jeszcze kilka innych
Zapisz się do PiSu i obalaj Po i Prezydenta na forum tego nie zrobisz i basata!!!!!!!!!!!!!!!
~pomsł.

Napisano: 13 wrz 2010, 17:14

przyjęłam do wiadomości wasze komentarze i wasz punkt widzenia natomiast czesto podkreślam kim jestem z zawodu ponieważ na forum ogólnym rożne osoby sie wypowiadają nieraz bardzo dosadnie oczywiście z reguły incognito. Ja nie przedstawiam się aby sie wywyższyć, ale przedstawiam się jako konkretna osoba i to tyle w kwestii wyjasnień. Wybory maja bardzo duży wpływ na nasze życie i są częścią polityki społecznej tak samo jak pomoc społeczna więc szersze obejmowanie problemu pomocy społecznej uważam za temat pierwszorzędny i jeżeli ktos ma odmienne zdanie to juz jego problem. Ja widzę życie w kontekscie makro i mikro- skali. No i trudno mi polemizować z osobami, ktore widza tylko czubek wlasnego nosa bo wlasnie przez takie osoby do dzisiaj nie ma ustawy o zawodzie pracownika socjalnego, a naprawdę rzetelni pracownicy socjalni wykruszaja się w zastaraszajacym tempie. I tylko prosze nie narzekać później, ze przeciwdziałanie przemocy rozwija się w sposób ambiwalentny....................nie wiecie dlaczego?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 13 wrz 2010, 18:47

Średniostary zgadzam się z Tobą w 100 procentach!!!! Pracownik socjalny nie powinien się określać politycznie i światopoglądowo. Jest to dużym błędem i nawet średniorozwinięty przedszkolak powinien to wiedzieć.
~ada

Napisano: 13 wrz 2010, 20:24

zgadzam się z Tobą ada
~MARTA

Napisano: 13 wrz 2010, 21:43

a kto zgadza się z dzibar?
~?

Napisano: 13 wrz 2010, 22:03

DZIBAR ZGADZA SIĘ Z DZIBAR
~krysia

Strona 49 z 61    [ Posty: 606 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU