ja niewici pisze:a mam pytanie - czy w podstawie prawnej decyzji na ZDO dajecie jakieś art. z ustawy o ŚR? np. art. 20? czy tylko sama ustawa o ZDO i KPA?
ja niewici pisze:a mam pytanie - czy w podstawie prawnej decyzji na ZDO dajecie jakieś art. z ustawy o ŚR? np. art. 20? czy tylko sama ustawa o ZDO i KPA?
Ja dajęwici pisze:a mam pytanie - czy w podstawie prawnej decyzji na ZDO dajecie jakieś art. z ustawy o ŚR? np. art. 20? czy tylko sama ustawa o ZDO i KPA?
art. 3 zaznaczony bo daje osobom z oświadczeniamiNa podstawie art. 104 i art. 130 § 4 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeksu Postępowania Administracyjnego (Dz. U. z 2013 r. poz. 267 z późn. zm.), art. 2, |||||art. 3,||||| art. 4, art. 5 ust. 1, art. 6 ust. 1 i art. 10 ustawy z dnia 4 kwietnia 2014 r. o ustaleniu i wypłacie zasiłków dla opiekunów (Dz. U. z 2014 r., poz. 567) w związku z art. 17, art. 23 i art. 32 ust. 2 ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2013 r. poz. 1456, z późn. zm.) oraz upoważnienia Wójta do prowadzenia postępowania w sprawach zasiłków dla opiekunów oraz do wydawania w tych sprawach decyzji, po rozpatrzeniu wniosku Pani _, zam. _, _ z dnia _._.2014 r.
ew@1 pisze:a czy w decyzji w części przyznania rozbijacie zasiłek na ten do 14 maja i potem od 15 maja
Program Sygnity tak robi a ja się zastanawiam czy tego nie zmienić
Jak Wy robicie?