No niestety ale się nie mylę. Znam takie przypadki.
Czyli podsumuje. Gazu nie wliczamy, ponieważ nie jest wymieniony w ustawie o dodatkach mieszkaniowych, za to doliczamy w tym przypadku ryczał za brak instalacji gazu przewodowego, ponieważ lokal mieszkalny nie jest w niego wyposażony, tak ?
pracownikUM ...... nie wiem co przez to chcesz osiągnąć? ale moim skromnym zdaniem notatki nie musisz pisać ale z godnie z zasadami wydawania decyzji ... jeśli ona nie w pełni stanowi oczekiwanie strony musisz kilo uzasadnienia napisać że wydatki na wniosku wynoszą tyle ale z uwagi na art . przyjmuje się tylko to i to i w sumie wydatki normatywne wymorzą tyle....
ps. jakiś środek dezynfekcyjny się należy za e-korepetycje może być 40%
Jak ktoś sobie doliczy 2000 zł do wydatków, bo musiał zapłacić ratę kredytu, albo wydał na jadło i napoje - to za każdym razem miałabym notatkę pisać? Nie pisałam nigdy w takich sytuacjach. Postępowałam zgodnie z zasadami - liczyłam do wydatków to, co się liczy, nie liczyłam tego, czego się nie liczy. Notorycznie miałam przekroczenia opłat "czynszowych" i stale obcinałam wydatki do wysokości stawki gminnej i nie pisałam żadnych notatek, bo bym się pochlastała, gdybym musiała to robić za każdym razem.