podłączam się do pytania,Iks pisze:A gdzie jest ta propozycja ministerstwa? Ja tyle nie mam jako inspektor, 10 lat stażu, z mojej pensji razem z dodatkiem za 500+.

podłączam się do pytania,Iks pisze:A gdzie jest ta propozycja ministerstwa? Ja tyle nie mam jako inspektor, 10 lat stażu, z mojej pensji razem z dodatkiem za 500+.
Robisz miesięczne sprawozdania więc zapewne widzisz ile jest kasy na obsługę. Idź z propozycją podwyżki do kierownika. Ja tam za najniższą krajową nie pracowałbym w urzędzie bo to jest kpina.Diana pisze:Minął rok. Czy dostał ktoś jakąś podwyżkę za prowadzenie 500+ ?
Te śmieszne początkowe 2000 stały się teraz najniższą krajową...
dla ludzi po studiach i szeregu innych wymagań.
ja też mam najniższą krajową, z obsługi połowa kasy zostaje a o podwyżce nie ma mowy, może jakiś dodatek na Wielkanoc w kwocie 100 zł dostane, nie wspominając,że na Boże Narodzenie nic nie dostałam.voodoo pisze:Robisz miesięczne sprawozdania więc zapewne widzisz ile jest kasy na obsługę. Idź z propozycją podwyżki do kierownika. Ja tam za najniższą krajową nie pracowałbym w urzędzie bo to jest kpina.Diana pisze:Minął rok. Czy dostał ktoś jakąś podwyżkę za prowadzenie 500+ ?
Te śmieszne początkowe 2000 stały się teraz najniższą krajową...
dla ludzi po studiach i szeregu innych wymagań.
Dla mnie też jest uwłaczające - taka wypłata na takim stanowisku. Pytania i prośby o podwyżkę na nic się zdały. "Nie są przewidziane dla nikogo".voodoo pisze:Krótka piłka- albo podwyżka albo do widzenia. Przecież to jest uwłaczające taka wypłata na takim stanowisku.